Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει την επίσημη θρησκεία με την συνταγματική αναθεώρηση!


Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μην υλοποίησε όλα όσα υποσχέθηκε προκειμένου να γίνει κυβέρνηση, μπορεί να μην κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ, μπορεί να μην αποκατέστησε τους μισθούς και τις συντάξεις στα προ της οικονομικής κρίσης επίπεδα, μπορεί να μην επανέφερε την 13η και την 14η σύνταξη καθώς και τον 13ο και 14ο μισθό στο δημόσιο, μπορεί να μην προστάτεψε την πρώτη κατοικία, μπορεί να μην βρήκε τα κλεμμένα δισεκατομμύρια από τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά προχωρά σε μια επαναστατική αλλαγή στα πλαίσια της Συνταγματικής αναθεώρησης που ετοιμάζει.
Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Συνταγματική αναθεώρηση όσον αφορά τη θρησκεία, δεν είναι απλά ο διαχωρισμός της θρησκείας από το κράτος! Ο ΣΥΡΙΖΑ μας πηγαίνει χιλιάδες έτη φωτός μπροστά! Καταργεί την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη ως επίσημη θρησκεία του Ελληνικού κράτους! Επειδή όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να χαλάσει τις πατροπαράδοτες παραδόσεις, δεν θα αφήσει την θέση της επίσημης θρησκείας του κράτους χηρεύσασα καταργώντας την εντελώς! Γι' αυτό αντικαθιστά την ορθόδοξη Χριστιανική πίστη με τον Μαρξισμό!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον Κομμουνιστή υπουργό να ψάλει αποσπάσματα από το έργο του Ένγκελς «ο ρόλος της εργασίας στον εξανθρωπισμό του πιθήκου»! Σε επόμενη φωτογραφία ο Αρχιεπίσκοπος Αλέξιος θα διαβάζει αποσπάσματα από το «Κεφάλαιο», με το οποίο θα αντικατασταθεί το Ευαγγέλιο!

Τρίζουν τα κόκαλα και του Μαρξ και του Ένγκελς και όλων όσων πιάνει στο στόμα του ο θίασος των αυτοαποκαλούμενων αριστερών και κομμουνιστών!
Πλούτισε η σάτιρα, άδειασε η τσέπη μας!
Πρώτη φορά Αριστερά, Κύριε ελέησον!!

Σχόλια