Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Διότι και μιλώντας ειλικρινά…»!


Ανάμεσα στα υπόλοιπα που είπε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός των πρωθυπουργών, ο γίγαντας των γιγάντων, ο πολιτικός των πολιτικών, παραδίδοντας το στρατόπεδο του Παύλου Μελά στο δήμο του Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη έγραψε για ακόμη μία φορά ιστορία λέγοντας ότι «διότι και μιλώντας ειλικρινά…»!
Δηλαδή από εδώ και πέρα ο πρωθυπουργός της καλής ελπίδας, που μετατράπηκε σε πρωθυπουργό της καλής αξιολόγησης, ο σκίστης των μνημονίων που μετατράπηκε σε σκίστη του λαού, ο δήμιος των αντιλαϊκών πολιτικών που μετατράπηκε σε δήμιο του κοσμάκη, αλλάζοντας ρότα και μην μπορώντας άλλο ούτε ο ίδιος να κατέχει τον τίτλο του αρχιψευταρά, θα διευκρινίζει πότε μιλάει ειλικρινά!
Βέβαια επειδή ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του, μπορεί ο πρωθυπουργός να χρησιμοποιεί το «διότι και μιλώντας ειλικρινά…» για τον αντίθετο σκοπό! Όταν δηλαδή θα θέλει να πει το μεγαλύτερο ψέμα που θα έχει πει μέχρι εκείνη τη στιγμή θα «πετάει» μπροστά ένα «διότι και μιλώντας ειλικρινά» και θα κάνει τα χαϊβάνια να αναρωτιούνται: «Είναι δυνατόν να λέει ψέματα ο πρωθυπουργός»;! Θα αναρωτιούνται με τον ίδιο τρόπο που αναρωτιόντουσαν αν ήταν δυνατόν να έλεγε ψέματα όταν τους έταζε ότι θα τους χαρίσει τον ουρανό με τα άστρα!
Διότι και μιλώντας ειλικρινά… πρώτη φορά Αριστερά!!

Σχόλια