19/2/17

«Αριστερός» αέρας στα πανιά των φασιστών…Την «πρώτη φορά αριστερά» η «αριστερή μπάλα» έχει χαθεί εντελώς καθώς κατά πως φαίνεται κουμάντο κάνουν οι φασίστες!
Την «πρώτη φορά αριστερά» οι φασίστες ερωτούν τους «αριστερούς» κυβερνήτες αν οι σύλλογοι των εκπαιδευτικών έχουν δικαίωμα να βγάζουν ανακοινώσεις συμπαράστασης στους πρόσφυγες και στα προσφυγόπουλα και ζητούν την πειθαρχική δίωξη των εκπαιδευτικών!
Την «πρώτη φορά αριστερά» παιδαγωγοί που υπερασπίζουν το δικαίωμα των προσφυγόπουλων στη μόρφωση προπηλακίζονται από φασίστες!
Την «πρώτη φορά αριστερά» κομμουνιστής δήμαρχος διώκεται γιατί δεν έδωσε βήμα στους φασίστες να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο!
Την «πρώτη φορά αριστερά» του «αριστερού αντιρατσιστικού νόμου» οι υπόδικοι φασίστες χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο όπου και όταν γουστάρουν!
Την «πρώτη φορά αριστερά» και καθώς τα «αριστερά» ΜΑΤ ξυλοκοπούν εργάτες, αγρότες, συνταξιούχους και όσους αγωνίζονται, οι φασίστες ανενόχλητοι μουγκρίζουν ρατσιστικά και φασιστικά συνθήματα και επιτίθενται σε όσους διαφωνούν μαζί τους!
Την «πρώτη φορά αριστερά» ο κόσμος που φοβάται τους φασίστες πληθαίνει!
Για να δούμε με τον αέρα που έχει δώσει η «πρώτη φορά αριστερά» στους φασίστες, πότε θα αποφασίσουν να ξανασηκώσουν το δολοφονικό τους χέρι;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία