19/2/17

Μεγάλη Αριστερή γιορτή η σημερινή!


Κυριακή της Αποκριάς και κανονικά θα έπρεπε να κηρυχτεί εθνική εορτή! Τα αριστερά καρναβάλια ξεπέρασαν τα δύο χρόνια στους δρόμους και προσπαθούν να σπάσουν κάθε ρεκόρ! Φορώντας ποικιλόχρωμες πουκαμίσες και κραδαίνοντας τους πήλινους, ξύλινους και καροτένιους φαλλούς, μας βάζουν χέρι ακόμα και στο κέρατο του βοδιού να κρυφτούμε!
Κανένας δεν γλιτώνει από τα αριστερά καρναβάλια! Θα σε ξετρυπώσουν όπου και να κρυφτείς! Γι' αυτό διασκέδασέ το! Η προσπάθεια να ξεφύγεις από τους τεράστιους φαλλούς που κρατούν στα χέρια τους είναι μάταιη! Πιες λίγο και απόλαυσέ το! Αν είσαι τυχερός θα δοκιμάσεις και μπουρανί!
Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τα αριστερά καρναβάλια. Ευτυχώς άλλαξαν μόνο τις κουβέντες τους και όχι τις ποικιλόχρωμες καρναβαλικές πουκαμίσες που φορούσαν κι έτσι μπορούμε και καταλαβαίνουμε ότι είναι αυτοί οι ίδιοι! Βέβαια, άλλαξαν τα αξεσουάρ των καρναβαλικών στολών τους! Πέταξαν τα μεγάλα ψαλίδια με τα οποία θα έσκιζαν τα μνημόνια και έπιασαν του μεγάλους φαλλούς με τους οποίους μας ξεσκίζουν τα κωλ…φ@ρδουλ@!
Καλή αποκριά και καλή ευκολία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία