Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έξω οι φασίστες και οι κομμουνιστές από τα σωματεία!

Έξω οι φασίστες και οι κομμουνιστές από τα σωματεία!
Ναι! Ακριβώς με αυτόν τον τρόπο απάντησε ένας «δημοκράτης» σε ανακοίνωση ταξικών δυνάμεων που ζητούσε να μην γίνει δεκτή η συμμετοχή φασιστικής παράταξης σε εκλογές σωματείου. Ο  αθεόφοβος αυτός θεομπαίχτης έβαλε στο ίδιο τσουβάλι τους αγωνιστές για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο με τους φασίστες υπερασπιστές των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου, ταυτίζοντας τον κομμουνισμό με τον φασισμό. Ο αγράμματος αυτός προβοκάτορας έβαλε αυτούς που πολέμησαν να διώξουν τον Γερμανό κατακτητή στο ίδιο τσουβάλι με τον Γερμανό κατακτητή!
Ο πολιτικός απόγονος αυτών που άνοιξαν τον δρόμο στον φασισμό με τη δημοκρατία της Βαϊμάρης ταύτισε τον Ρίτσο με τον Χίτλερ, τον Βάρναλη με τον Ες, τον Πικάσο με τον Χίμλερ, τον Μπρεχτ με τον Γκέρινγκ, τον Χέμινγουεϊ με τον Γκέμπελς!
Άξιος ο μισθός των «δημοκρατών» αριστεροκεντροδεξιών που θέλουν να πετάξουν έξω από τα σωματεία τις ταξικές δυνάμεις, ώστε να μπορούν να τα μετατρέψουν πιο εύκολα σε εργοδοτικά σωματεία στην υπηρεσία των αφεντικών, εξυπηρετώντας τους ίδιους ακριβώς δηλαδή σκοπούς που εξυπηρετούν και οι φασίστες.

Σχόλια