5/2/17

Οι φίλοι μας τα ζώα οι ρατσιστές!Η επίθεση σε βάρος των ρατσιστών είναι μια ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη διαδικασία, η οποία δεν δικαιολογείται σε νοήμονα όντα! Ο τρόπος αντιμετώπισης των ρατσιστών με φραστικές επιθέσεις και κλήσεις για απομόνωσή τους δεν συνάδει με την εξέλιξη της κοινωνίας και της νοημοσύνης!
Οι ρατσιστές είναι κι αυτοί όντα που πρέπει να αντιμετωπιστούν με τρόπους που δεν θα προσβάλουν το ανθρώπινο γένος και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια! Βεβαίως θα πρέπει να παίρνονται τα κατάλληλα μέτρα έτσι ώστε να μην είναι οι ρατσιστές επικίνδυνοι για τους ανθρώπους! Δεν βγάζεις μία μαϊμού, έναν χιμπατζή, έναν ουρακοτάγκο βόλτα στους δρόμους χωρίς να έχεις λάβει τα μέτρα σου! Ίσως να δυσανασχετήσουν οι φιλόζωοι διότι θα αντιδράσουν στην χρήση φίμωτρου! Εάν όμως θέλουμε τα ζώα να κυκλοφορούν σε αστικές περιοχές, τότε το φίμωτρο είναι απαραίτητο! Εάν πάλι θεωρούμε απαράδεκτη τη χρήση του φίμωτρου θα πρέπει οι αστικές περιοχές να εκκενωθούν από ρατσιστές, σκυλιά και άλλα ζώα, τα οποία θα πρέπει να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον της ζούγκλας!
Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να μην αντιδράσουν οι φιλόζωοι στην λήψη μέτρων για να κυκλοφορούν στις αστικές περιοχές σκυλιά, γατιά, μαϊμούδες και ρατσιστές! Τα έχουμε συνηθίσει και δεν θα θέλαμε να τα χάσουμε! Τα ζώα είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου! Άλλωστε όπως είχε πει και ο Βασίλης Ραφαηλίδης: «Θα αναγνώριζα σαν φίλο μου τον οποιοδήποτε ρατσιστή, αρκεί να δηλώσει καθαρά και ξάστερα πως είναι ζώον. Θα τον αγαπούσα με την ίδια έννοια που αγαπώ τα ζώα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία