27/2/17

Διαφημίσεις τέλος

Το κουτί σας ενημερώνει ότι πλέον δεν έχει διαφημίσεις από τις εταιρίες adnow και mediavenus στο site του από εδώ και πέρα γιατί πιστεύουμε οτι προσβάλουν τους επισκέπτες και τους αρθρογράφους και το ίδιο το site.
Την άποψη αυτή την είχαμε εδώ και καιρό για αυτό είχαμε καταβάλλει μεγάλη  προσπάθεια για συνεργασία με την google adsense με διαγραφή άρθρων που σύμφωνα με τους ορούς της προσβάλλουν τους διαφημιστές της και εδώ που τα λέμε και εμάς. Παρόλα αυτά τώρα μας λέει Ο ιστότοπος δεν συμμορφώνεται με τις πολιτικές της Google: Επί του παρόντος δεν είμαστε σε θέση να εγκρίνουμε την αίτησή σας στο AdSense, επειδή ο ιστότοπός σας δεν συμμορφώνεται με τις πολιτικές προγράμματος του Google AdSense ή με τις Οδηγίες ποιότητας για webmasters. Στόχος μας είναι να παράσχουμε στους διαφημιζόμενούς μας ιστότοπους που προσφέρουν πλούσιο και ουσιαστικής σημασίας περιεχόμενο, που λαμβάνουν οργανική επισκεψιμότητα και μας δίνουν τη δυνατότητα να προβάλλουμε στους χρήστες καλά στοχευμένες διαφημίσεις. Πιστεύουμε ότι επί του παρόντος ο ιστότοπός σας δεν πληροί αυτά τα κριτήρια.

Ευχαριστούμε πολύ τους αναγνώστες για την στήριξη τους.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν ξέρετε την πλατφόρμα blogger για να γίνετε συντάκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία