Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όνειρο Ζωής !!!!!


Γράφει Active citizen cris

Άκουσα εχτές ότι για κάποιους νέους μας  ήταν όνειρο ζωής η συμμετοχή τους στο survivor και συγκλονίστηκα !!!!
Άνθρωποι στο άνθος της ηλικίας τους με οικογένειες η χωρίς, με παιδιά η χωρίς γίνονται βορά σε ένα τηλεθεάμον κοινό το οποίο αποσβολωμένο από την κρίση αδυνατεί να πάρει την τύχη στα χέρια του και να ανατρέψει πολιτικές και αποφάσεις που τον πάνε στα τάρταρα.
Είναι η απόλυτη κατάντια για μια κοινωνία που η μόνη ελπίδα των νέων της και όχι μόνο είναι η συμμετοχή σε ένα τηλεπαιχνίδι – σκουπίδι κάθε μορφής.
Άκουσα τους ιθύνοντες του παιχνιδιού να μιλάνε άκουσον άκουσον για συλλογικότητα και άλλες τέτοιες αρλούμπες την στιγμή που γνωρίζουν ότι  κυνηγώντας το όνειρο (το έπαθλο) θα οργιάσουν οι ίντριγκες, τα καρφώματα, τα κτυπήματα κάτω από τη ζώνη κλπ κλπ.  Συλλογικότητα και συντροφικότητα είναι να παλεύουμε όλοι μαζί με ένα και μοναδικό στόχο να ανέβει το βιοτικό επίπεδο όλων μας.
Όνειρο ζωής για τον καθένα μας (σ αυτή τη χώρα και σ αυτή την κοινωνία) θα έπρεπε να είναι στο να συμβάλει αποφασιστικά :
-Να σταματήσει η κατρακύλα της κοινωνίας
-Να σταματήσει η φτώχεια και η εξαθλίωση των πολιτών.
-Να υπάρξουν αξιοπρεπείς δουλειές (πλήρους απασχόλησης) για όλους ανεξαιρέτως χωρίς διακρίσεις.

-Να «ανατρέψει» πολιτικούς και πολιτικές που εδώ και πολλά πολλά χρόνια έκαναν τα πάντα για να  οδηγήσουν τη χώρα στα βράχια και την κοινωνία στα τάρταρα.

Είναι φοβερό να ακούμε απ αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, που την έστειλαν στα βράχια να μιλάνε για το κλείσιμο μιας αξιολόγησης (Αξιολόγηση σημαίνει πρακτικά την παραπέρα εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας) για να μην πάει λέει η χώρα στα βράχια !!!!!!! 
Είναι φοβερό μια υποτιθέμενη κυβέρνηση της «αριστεράς» να ψάχνει το περιτύλιγμα για να παρουσιάσει τα νέα συμφωνηθέντα μέτρα ταφόπλακα για την κοινωνία μας.
Είναι φοβερό να φορολογείται ακόμα και ο πολίτης με μηδενικό εισόδημα (μέσω τεκμηρίων κλπ κλπ) και να σου πλασάρουν σαν κατόρθωμα εκτρώματα – νομοσχέδια αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. (συσσίτια, κουπόνια, κοινωνικά επιδόματα φτώχειας κλπ κλπ)  Μου θυμίζει την «επιστροφή της 13ης σύνταξης» αυτή την τεράστια κοροϊδία στους απόμαχους της ζωής που αφού τους πήραν με το έτσι θέλω από 1000-2500 ευρώ ετησίως μέσω περικοπών συντάξεων και εκας  τους επέστρεψαν υπό μορφή φιλοδωρήματος (εφ άπαξ και όχι 13η σύνταξη) κάποια ολίγα ευρόπουλα.


Όνειρο ζωής θα ήταν η πάλη για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία για το αύριο για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία. !!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι είπε η Ζαρούλια για τον Μαρξ και τον Ενγκελς;!

Πριν από λίγο η Ζαρούλια μιλώντας στη Βουλή είπε διάφορα αστεία αλλά επικίνδυνα πράγματα, αραδιάζοντας ένα σωρό απίστευτες ιστορίες οι οποίες έχουν ως μοναδική πηγή το ύφος και τη λογική του Γκαίμπελς! Δεν βρίσκουμε παράξενο οι Έλληνες ναζί να μιμούνται τον Γκαίμπελς, αλλά νομίζουμε ότι αυτοί τελικά δεν τον μιμούνται απλά μα προσπαθούν να τον ταΐσουν την σκόνη τους! Έτσι η Ζαρούλια ανάμεσα στα άλλα αστεία, είπε ότι ο Μαρξ και ο Ένγκελς ήταν μισέλληνες και λάτρεις των Οθωμανών!
Οπωσδήποτε η Γκαιμπελίστικη τακτική του πες – πες κάτι θα μείνει είναι δεύτερη φύση και των Ελλήνων ναζί, αλλά δε φτάνει μόνο αυτή για να ξεστομίζουν τις ανιστόρητες, φασιστικές και ρατσιστικές κραυγές τους! Οι Έλληνες ναζί απευθύνονται στα πιο χαμηλά μορφωτικά στρώματα αφού οι υπόλοιποι είτε γνωρίζουν είτε θα ψάξουν και θα πληροφορηθούν, αρνούμενοι να καταπιούν αμάσητα τα φασιστικά ψεύδη της Χρυσής Αυγής, ότι το έργο των Μαρξ και Ένγκελς όχι απλά είναι γεμάτο από αναφορές στην Αρχαία Ελλάδα και στην Αρχαία Ελλ…

Σπαρακτικό: Ηλικιωμένη δε μπορεί να πάρει δώρα στα εγγόνια της, λόγω του ορίου των 2300 ευρώ ανά μήνα των capital controls

Στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, βρέθηκε ηλικιωμένη για να εξιστορήσει το προσωπικό της δράμα, το οποίο κορυφώνεται όσο πλησιάζει το Πάσχα. Όπως περιέγραψε στον τηλεοπτικό φακό, μόλις χτες, προσπάθησε να αγοράσει σοκολοτένια αυγά για τα εγγόνια της, περίπου 20 μέρες πριν το Πάσχα, και έντρομη πληροφορήθηκε πως δε μπορούσε να σηκώσει άλλα λεφτά από τον προσωπικό της λογαριασμό, αφού είχε ήδη πιάσει το όριο των 2.300 ευρώ το μήνα, ποσό δηλαδή πάνω από το οποίο κανένας μας δε μπορεί να σηκώσει από τραπεζικό λογαριασμό, εξαιτίας των capital controls. Η άτυχη συμπολίτης μας, είναι έτσι αναγκασμένη να περιμένει ακόμα 10 μέρες, προτού το όριο μηδενιστεί με την αρχή του νέου μήνα και μπορεί εκ νέου να σηκώσει τα 2.300 ευρώ. Ευτυχώς κάποιοι άλλοι, όπως οι μισθωτοί, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι συνταξιούχοι, δε χρειάζεται να αντιμετωπίσουν αντίστοιχο πρόβλημα, αφού με τον κατώτατο μισθό να είναι τα 580 ευρώ και τη μέση σύνταξη να κυμαίνεται στα 865 ευρώ, ελάχιστοι συμπολίτες μας θα βρεθούν σε …

Κλ@στε μας τ’ @ρχίδι@…

Οι Αριστεροί έστησαν προκαταρκτική γιατί εμποδίσαμε τις ορδές των βαρβάρων να διαβούν! Οι Αριστεροί μας καλούν σε απολογία γιατί εμποδίσαμε τους φονιάδες των λαών να περάσουν για να δολοφονήσουν κι άλλους λαούς! Οι Αριστεροί μας καλούν να απολογηθούμε επειδή σταθήκαμε εμπόδιο στο πέρασμα αυτών που δεν έχουν αφήσει πέτρα πάνω στην πέτρα σ’ ολόκληρο τον πλανήτη! Οι Αριστεροί εώρακάν μας και μας ζητούν να απολογηθούμε ως σαν να είμαστε ληστές. Μια λοιπόν που οι Αριστεροί μας εώρακαν και μιας που στο πρόσωπό μας ανεγνώρισαν ληστάς, θυμηθήκαμε κι εμείς εκείνην την μακρινή από το 1923 αναφορά του υπαστυνόμου Ιωάννη Πετράκη που εώρακε τους ληστάς! Έγραψε λοιπόν στην αναφορά του ο Ιωάννης Πετράκης: «Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης παρά λίμνην της Δοϊράνης εωράκαμεν τούς ληστάς. Κράζων δε “σταθήτε ρε πούστηδες, γαμώ το σταυρό σας” και απαντησάντων “κλάστε μας τ’ αρχίδια”, απέδρασαν». Κλ@στε μας λοιπόν τ’ @ρχίδι@ απατεώνες ψευταράδες ξετσίπωτοι! Νάβις