Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δώσε μια γερή κλωτσιά σε όποιον σηκώνεται!

 


Μεγάλη εμπειρία να βρεθείς πεσμένος κάτω! Εκεί τελειώνουν οι βερμπαλισμοί και οι ηρωισμοί, οι αυταπάτες ότι αυτά που απλώνονται είναι χέρια που θα σε τραβήξουν επάνω αν θέλεις να σηκωθείς! Πόδια είναι μεταμορφωμένα σε χέρια, που αντί να σε τραβήξουν επάνω, σου δίνουν όσο γίνεται πιο δυνατές κλωτσιές για να σε ρίξουν πιο βαθιά στο λάκκο, αιμόφυρτο και λιπόθυμο ώστε να μην ξαναπλώσεις το χέρι για να βγεις έξω!
Κι είναι ο λάκκος σου βαθύς και εσύ κουράστηκες και ξέχασες το χρέος σου με τα χέρια σου να σηκωθείς, παρά μόνο γελάς που κάθε φορά δειλά – δειλά κάνεις δήθεν πως θέλεις να βγεις και βλέπεις κάποια χέρια μπαγαπόντικα να απλώνονται για να σε τραβήξουν έξω και μόλις φτάσεις στο χείλος του τάφου γίνονται πόδια και σε κλωτσοκοπούν να ξαναπέσεις μέσα! Κι όσο οι κλωτσιές γίνονται πιο δυνατές τόσο ανοίγει η όρεξη και τόσο πληθαίνουν τα πόδια που κλωτσούν! Έχεις θολώσει, έχεις κουραστεί, έχεις υποχωρήσει! Δεν μπορείς να διακρίνεις τα αληθινά χέρια που απλώνονται για να σε τραβήξουν έξω από τον τάφο! Αδικείς κι εκείνα με την συμπεριφορά σου, αφού εσύ πάς και πέφτεις συνεχώς πάνω στα πόδια!
Φωνάζεις πνίγομαι και το οξυγόνο μου τελειώνει στο τέλος της εβδομάδας! Κάνε σου λένε τις δουλειές του επόμενου τριμήνου, εξυπηρέτησέ μας και στο τέλος του τριμήνου θα βρούμε να σου δώσουμε και σένα λίγο οξυγόνο! Μα θα πεθάνω στο τέλος της εβδομάδας! Μα το είπες πριν από τρεις εβδομάδες και ακόμα είσαι ζωντανός και άρα μπορείς να ζήσεις κι ένα τρίμηνο χωρίς ηλεκτρικό, νερό, τροφή ακόμα και χωρίς οξυγόνο! Στο κάτω – κάτω μην μας παραζαλίζεις! Ζήτα οξυγόνο και λίγο παραπέρα! Μα και λίγο παρά πέρα τα ίδια μου είπανε!
Βλέπεις σκιές, είσαι καταθλιπτικός, μάλλον είσαι και στα πρώτα στάδια της σχιζοφρένειας! Σε περνάνε για παιδάκι, προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν, μα το μυαλό σου ακόμα δουλεύει με εκατομμύρια στροφές το δευτερόλεπτο και η προσπάθεια να σε κοροϊδέψουν πυκνώνει τις σκιές και πυκνώνει τα φαντάσματα, γιατί είσαι καταθλιπτικός, δεν είσαι πνευματικά καθυστερημένος!
Τι περιμένεις;! Δεν βλέπεις ότι είσαι παρείσακτος;! Πόσο ακόμα θα φιλοσοφήσεις τις κλωτσιές που πέφτουν πάνω στο κεφάλι σου;! Φύγε, φύγε, φύγε!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι είπε η Ζαρούλια για τον Μαρξ και τον Ενγκελς;!

Πριν από λίγο η Ζαρούλια μιλώντας στη Βουλή είπε διάφορα αστεία αλλά επικίνδυνα πράγματα, αραδιάζοντας ένα σωρό απίστευτες ιστορίες οι οποίες έχουν ως μοναδική πηγή το ύφος και τη λογική του Γκαίμπελς! Δεν βρίσκουμε παράξενο οι Έλληνες ναζί να μιμούνται τον Γκαίμπελς, αλλά νομίζουμε ότι αυτοί τελικά δεν τον μιμούνται απλά μα προσπαθούν να τον ταΐσουν την σκόνη τους! Έτσι η Ζαρούλια ανάμεσα στα άλλα αστεία, είπε ότι ο Μαρξ και ο Ένγκελς ήταν μισέλληνες και λάτρεις των Οθωμανών!
Οπωσδήποτε η Γκαιμπελίστικη τακτική του πες – πες κάτι θα μείνει είναι δεύτερη φύση και των Ελλήνων ναζί, αλλά δε φτάνει μόνο αυτή για να ξεστομίζουν τις ανιστόρητες, φασιστικές και ρατσιστικές κραυγές τους! Οι Έλληνες ναζί απευθύνονται στα πιο χαμηλά μορφωτικά στρώματα αφού οι υπόλοιποι είτε γνωρίζουν είτε θα ψάξουν και θα πληροφορηθούν, αρνούμενοι να καταπιούν αμάσητα τα φασιστικά ψεύδη της Χρυσής Αυγής, ότι το έργο των Μαρξ και Ένγκελς όχι απλά είναι γεμάτο από αναφορές στην Αρχαία Ελλάδα και στην Αρχαία Ελλ…

Σπαρακτικό: Ηλικιωμένη δε μπορεί να πάρει δώρα στα εγγόνια της, λόγω του ορίου των 2300 ευρώ ανά μήνα των capital controls

Στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, βρέθηκε ηλικιωμένη για να εξιστορήσει το προσωπικό της δράμα, το οποίο κορυφώνεται όσο πλησιάζει το Πάσχα. Όπως περιέγραψε στον τηλεοπτικό φακό, μόλις χτες, προσπάθησε να αγοράσει σοκολοτένια αυγά για τα εγγόνια της, περίπου 20 μέρες πριν το Πάσχα, και έντρομη πληροφορήθηκε πως δε μπορούσε να σηκώσει άλλα λεφτά από τον προσωπικό της λογαριασμό, αφού είχε ήδη πιάσει το όριο των 2.300 ευρώ το μήνα, ποσό δηλαδή πάνω από το οποίο κανένας μας δε μπορεί να σηκώσει από τραπεζικό λογαριασμό, εξαιτίας των capital controls. Η άτυχη συμπολίτης μας, είναι έτσι αναγκασμένη να περιμένει ακόμα 10 μέρες, προτού το όριο μηδενιστεί με την αρχή του νέου μήνα και μπορεί εκ νέου να σηκώσει τα 2.300 ευρώ. Ευτυχώς κάποιοι άλλοι, όπως οι μισθωτοί, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι συνταξιούχοι, δε χρειάζεται να αντιμετωπίσουν αντίστοιχο πρόβλημα, αφού με τον κατώτατο μισθό να είναι τα 580 ευρώ και τη μέση σύνταξη να κυμαίνεται στα 865 ευρώ, ελάχιστοι συμπολίτες μας θα βρεθούν σε …

Κλ@στε μας τ’ @ρχίδι@…

Οι Αριστεροί έστησαν προκαταρκτική γιατί εμποδίσαμε τις ορδές των βαρβάρων να διαβούν! Οι Αριστεροί μας καλούν σε απολογία γιατί εμποδίσαμε τους φονιάδες των λαών να περάσουν για να δολοφονήσουν κι άλλους λαούς! Οι Αριστεροί μας καλούν να απολογηθούμε επειδή σταθήκαμε εμπόδιο στο πέρασμα αυτών που δεν έχουν αφήσει πέτρα πάνω στην πέτρα σ’ ολόκληρο τον πλανήτη! Οι Αριστεροί εώρακάν μας και μας ζητούν να απολογηθούμε ως σαν να είμαστε ληστές. Μια λοιπόν που οι Αριστεροί μας εώρακαν και μιας που στο πρόσωπό μας ανεγνώρισαν ληστάς, θυμηθήκαμε κι εμείς εκείνην την μακρινή από το 1923 αναφορά του υπαστυνόμου Ιωάννη Πετράκη που εώρακε τους ληστάς! Έγραψε λοιπόν στην αναφορά του ο Ιωάννης Πετράκης: «Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης παρά λίμνην της Δοϊράνης εωράκαμεν τούς ληστάς. Κράζων δε “σταθήτε ρε πούστηδες, γαμώ το σταυρό σας” και απαντησάντων “κλάστε μας τ’ αρχίδια”, απέδρασαν». Κλ@στε μας λοιπόν τ’ @ρχίδι@ απατεώνες ψευταράδες ξετσίπωτοι! Νάβις