Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στα χνάρια του Real FM τα Παραπολιτικά 90.1

Λίγο... σχιζοφρενικό μοιάζει το πρόγραμμα του σταθμού αλλά έτσι πρέπει να είναι ένα σωστό ραδιόφωνο: πολυσυλλεκτικό. Το τόλμησε ο Real FM και του βγήκε, το επιχειρεί τώρα και το «Παραπολιτικά 90.1».
Για να θυμηθούμε λίγο τον Real FM:Χουδαλάκης από τα αριστερά, Τράγκας από τα δεξιά, Χατζηνικολάου ισορροπιστής, Κάτια Μακρή με το ΠΑΣΟΚ (όταν υπήρχε ΠΑΣΟΚ και όταν υπήρχε Μακρή στο Real FM), Ελληνοφρένεια προς ΚΚΕ κ.ο.κ. Δεν έμπαινε θέμα πολιτικής γραμμής στη συχνότητα σε αντίθεση με τον αντίπαλό του ΣΚΑΪ 100.3 που όχι μόνο έμπαινε και μπαίνει, αλλά και είναι εντελώς ευθεία (η... γραμμή), δεν ξεφεύγουν ούτε στο ελάχιστο.
Τα Παραπολιτικά 90.1 λοιπόν πάνε να παίξουν σε αυτό το ταμπλό. Γέρνουν βέβαια προς.. τα δεξιά, αλλά έχουν και το αριστερό άλλοθι μέσω της εκπομπής που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι του Unfollow. Και δυναμώνουν πολύ το πρωινό τους πρόγραμμα δημιουργώντας πέντε ζώνες. Πρωί αξημέρωτα 5 με 7Δημήτρης Γιαγτζόγλου (ιδανικός), Αδαμόπουλος και Ξενάκης λιγο πιο πολιτικοί μετά (7-9), Κακούσηςκαι Πετρόπουλος στη συνέχεια για πιο βαθιά στον πολιτικό πυρήνα (9-11), Κουρτάκης και Τζένος για (πλούσια) παρασκήνια (11-1), Χαραλαμπόπουλος και Ζενάκος για πιο αριστερή ματιά (1-2). Όλοι τους βέβαια (εκτός από το πολύ πρωί) έχουν μόνο ένα κοινό ή, πιο σωστά, έχουν έναν κοινό εχθρό: τον ΣΥΡΙΖΑ. Και όλοι τους, εξαιρώντας τους δύο του Unfollow που δεν έχουν βρει ακόμα ρυθμό, κάνουν πράγματι καλές εκπομπές.
Όσο για τις πληρωμές στο ραδιόφωνο του Γιάννη Κουρτάκη, συνεχίζονται κανονικά και το 2017, ευτυχώς δεν παίζει αυτό με τις χορηγίες, να πληρώνονται οι παραγωγοί αποκλειστικά από τους χορηγούς. Κάποιες καθυστερήσεις μισθοδοσίας από το 2016 δεν έχουν ομαλοποιηθεί ακόμα.
- από το e-tetradio