Ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης ο Αρτέμης!

Share:
Εκτός του ότι «κληρονόμησε» τα καταπλάσματα της τράπεζας της Ανατολής, τα οποία δεν βρήκαν άλλον αποδέκτη και έφτασαν με το κιλό από τα μπαούλα της Τράπεζας του Μοναστηρακίου στον Αρτέμη, εκτός του ότι ο Απόλλωνας του κληροδότησε πατέντες για αρχαία μαντζούνια, τώρα ο Αρτέμης έγινε και ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης!
Πώς;! Ο Αρτέμης παρουσίασε μετάλλιο το οποίο το μόνο που δεν είπε ήταν ότι το πήρε είτε από τον Ζούκοφ, είτε από τον Βασιλιέφσκι, είτε απευθείας από τον ίδιο τον Στάλιν! Εκτός του ότι ο Αρτέμης συνομιλεί με τον Παλαιολόγο και τον Απόλλωνα (σε άλλες εποχές θα τον έκαιγαν στην πυρά γι’ αυτό), τώρα άρχισε να κάνει και ταξίδια μέσα στο χρόνο! Τώρα παίρνει και μετάλλια για τη συμμετοχή του στο Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο! Το μόνο που μένει να μας πει είναι αν έδρασε στον Κόκκινο Στρατό ως Αρτέμης ή ως μετενσάρκωση! Εμείς είμαστε σίγουροι ότι στην ηρωική άμυνα του Στάλιγκραντ ο Αρτέμης ήταν ο περίφημος Βασίλι Ζάιτσεφ! Μοιάζουν κιόλας!! Πω πω ιεροσυλίας!!!
Από τη Δευτέρα ο Αρτέμης θα παραστήσει και τον Κόπερφιλντ! Θα πετάει από Ομόνοια – Σύνταγμα και τούμπαλιν! Αφού κάνει τις δοκιμαστικές Ομόνοια – Σύνταγμα θα συνεχίσει πετώντας Αθήνα – Μόσχα με το μετάλλιο του ήρωα της Σοβιετικής Ένωσης για σημαία!
Μέχρι να γίνουν όλα αυτά βέβαια, ο Αρτέμης θα μαζεύει στα στέκια του ανά την Ελλάδα τα κορόιδα και θα τους παίζει τον παπά! Εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είναι ο Αρτέμης;! Ένα βάζεις, δέκα δίνεις!