Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το σοσιαλιστικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ αποφασισμένο να τσακίσει την αντεπανάσταση!

Το σοσιαλιστικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένο να τσακίσει αυτούς που θα προσπαθήσουν να μπουν εμπόδιο στη σοσιαλιστική οικοδόμηση! Ο ΣΥΡΙΖΑ, το πρώτο αριστερό κόμμα που κυβερνάει τη χώρα, δεν διαπραγματεύεται με κανέναν την πορεία προς τον κομμουνισμό και δεν πρόκειται να ανεχτεί κανέναν που θα αποπειραθεί να την ανακόψει! Το σοσιαλιστικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να σταματήσει την προσπάθεια απαλλοτρίωσης της ιδιοκτησίας και κοινωνικοποίησής της!
Επειδή όμως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πραγματικά σοσιαλιστικό κόμμα, κοινωνικοποιεί τα σπίτια του κοσμάκη κι όχι τα εργοστάσια των πλουτοκρατών που χτίστηκαν και συντηρούνται με το αίμα του κοσμάκη! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαπραγματεύεται την κοινωνικοποίηση της λαϊκής κατοικίας! Η λαϊκή κατοικία πρέπει να κοινωνικοποιηθεί περνώντας στις τράπεζες και οποιοσδήποτε προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στην προμετωπίδα της σοσιαλιστικής οικοδόμησης του ΣΥΡΙΖΑ θα τσακιστεί!
Η απόπειρα αντεπανάστασης δεν θα περάσει! Γι’ αυτό μπορεί η κρατική μηχανή να σήκωσε τα χέρια ψηλά σε έναν πόντο χιόνι, αλλά ενώ είχε τα χέρια ψηλά στο χιονιά τα κατέβαζε για να στείλει κλήσεις σε απολογία στους αντεπαναστάτες που ξεσηκώθηκαν να ανατρέψουν την προσπάθεια κοινωνικοποίησης των κατοικιών, σταματώντας το θεάρεστο σοσιαλιστικό έργο των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας!
Ελπίζουμε ότι η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί στο ύψος των  περιστάσεων «μπουζουριάζοντας» όσους αντιδρούν στην κοινωνικοποίηση των λαϊκών κατοικιών και στέλνοντάς τους στην Μακρόνησο για να ησυχάσει και να ξεβρομίσει ο τόπος! Είθε η πρώτη πραγματική απόπειρα της σοσιαλιστικής οικοδόμησης στον κόσμο να μην ανατραπεί από τους εγκάθετους της δεξιάς, για να μπορέσουν οι περισσότεροι Έλληνες να ζήσουν την κοινοκτημοσύνη των παγκακιών, των σταθμών του μετρό, των στοών και των δρόμων ως ρακοσυλλέκτες!
Σοσιαλιστική οικοδόμηση χωρίς θυσίες δεν γίνεται! Άσχετο εάν οι μπουρτζόβλαχοι δεν καταλάβαιναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά μιλούσε για ανθρωποθυσίες λαϊκών και όχι για θυσίες νοικοκυραίων! Γίνεται να θυσιαστούν οι νοικοκύρηδες;! Οι βρωμοπόδαροι είναι πολλοί και αναλώσιμοι!!