Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Ρουπακιάδες ντύθηκαν αγανακτισμένοι γονείς!

Οι Ρουπακιάδες άνοιξαν το Τριώδιο πολύ νωρίς φέτος! Αποφάσισαν να βγάλουν από επάνω τους τις καρναβαλικές στολές με τις σβάστικες και τον Χίτλερ και να φορέσουν τις στολές των αγανακτισμένων γονιών! Βλέπεις, αλλιώς είναι να φωνάζει «έξω τα προσφυγόπουλα από τα σχολεία» ένας ναζί κι αλλιώς είναι να το φωνάζει ένας γονιός! Αλλιώς είναι να φωνάζει ένας δολοφόνος «τα προσφυγόπουλα είναι μολυσμένα» κι αλλιώς να το φωνάζει ένας γλυκύτατος και «καλότατος» γονιός!
Έτσι οι Ρουπακιάδες έβγαλαν τις καρναβαλικές ναζιστικές στολές τους και ντύθηκαν άνθρωποι για να παραστήσουν τους γονιούς! Το δυστύχημα γι’ αυτούς ήταν ότι για να παραστήσουν τους ανθρώπους πρέπει εκτός από αλλαγή καρναβαλικής στολής να αλλάξουν και φάτσα ή να φορέσουν μάσκα γιατί αλλιώς καρφώνονται! Ευτυχώς δεν τους κόβει τόσο! Ανάμεσα λοιπόν στις υπόλοιπες φάτσες με τις γονεΐστικες στολές έβλεπες να φιγουράρει ως φάτσα γονιού και μία διάσημη φάτσα! Από πού διάσημη;! Από τις φωτογραφίες με τον δολοφόνο του Φύσσα! Ναι! Ο τύπος που παρίστανε τον γονιό εικονίζεται πολλάκις δίπλα στον φονιά! Ο τύπος που καμάρωνε δίπλα στον φονιά σε φωτογραφίες με καρναβαλίστικες φασιστικές στολές, φόρεσε τη στολή του γονιού για να μπουκάρει στο σχολείο παριστάνοντας τον αγανακτισμένο!
Είναι απολύτως σίγουρο βέβαια ότι τα επεισόδια θα είχαν αποφευχθεί, παρά τις διαθέσεις των ναζιστών που ντύθηκαν γονείς για να μπουκάρουν στο σχολείο, εάν κάποιος είχε την προνοητικότητα να μοιράσει μπανάνες στους αγανακτισμένους!
Σ. ΣηρούςacebookΑνταλ