Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρ. Κορτζίδης και Γ. Κωνσταντάτος έγιναν «Μαλλιά κουβάρια»!

παραθέτουμε την ανακοίνωση απο την Οργάνωση Μελών Ελληνικού-Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ που είδαμε στο sinergasia.gr

«Ο κ. Κωνσταντάτος το πρωί κατέθετε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ το απόγευμα στο Δ.Σ. έβριζε ασύστολα τους αντιπάλους του και επιχειρούσε να φιμώσει πολίτες που του ασκούν κριτική, δυναμιτίζοντας για ακόμα μια φορά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μα ς με αποτέλεσμα να μη συζητηθεί κανένα θέμα της ημερήσιας διάταξης» σημειώνει η τοπική Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν σημειώνουν ακόμα:
«Το ίδιο έργο και λάσπη τα ξαναείδαμε όταν δίωκε τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης, δεν φρόντισε όμως με τον ίδιο ζήλο να ενημερώσει ότι ο Δήμος έχασε και τα δύο δικαστήρια.
Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και απέναντι στους δημάρχους των γειτονικών Δήμων Αλίμου και Γλυφάδας, σβήνοντας οριστικά τα ελπιδοφόρα χαμόγελα των πρώτων συναντήσεων μετά την εκλογή τους.
Είναι όμως απολύτως συνεπής με τη μέχρι τώρα πορεία του ως δημάρχου της πόλης μας που ξεκίνησε τη θητεία του με ύβρεις, λάσπη και απειλές, τακτική την οποία ακολουθεί απαρέγκλιτα».
Προτρέπουν μάλιστα το δήμαρχο «αντί να κάνει μηνύσεις και να φωνασκεί» να απαντήσει «αν ωφελεί ή ζημιώνει το Δήμο η προσπάθειά του να γίνει ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων εντός των ορίων του Δήμου και όχι σε χώρο του πρώην αεροδρομίου, όπως προτείνουν οι άλλοι δήμαρχοι και η Περιφέρεια Αττικής».
Η Οργάνωση Μελών Ελληνικού-Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι «η στάση και οι παλινωδίες του κ. Κωνσταντάτου σαφέστατα ζημιώνουν το Δήμο μας και καταφανώς ωφελούν και εξυπηρετούν τα συμφέροντα του επενδυτή και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν έτσι του κάνει το χατίρι».
Και καταλήγει: «Πλανάται αν νομίζει ότι με τέτοια κολπάκια μπορεί να διαγράψει τον πολιτικό διάλογο , την πολιτική αντιπαράθεση, τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών για ενημέρωση, τον σεβασμό στην άλλη άποψη και ως αυτοκράτορας μόνο να διατάζει.

Για μας τα προβλήματα δεν λύνονται με μηνύσεις και προσπάθειες εκφοβισμού, αλλά με διάλογο και επιχειρήματα και κυρίως με τους αγώνες μαζί με τον κόσμο».