Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απίστευτη υποκρισία !!!

Γράφει ο Αctive Citizen Cris

Το φαινόμενο Σώρρα ξεκίνησε στη χώρα μας το 2010. Και τι δεν ακούσαμε όλα αυτά τα χρόνια για τα δις του Σώρρα και πως αποκτήθηκαν. Ήταν λέει κάτοχος μετοχών της Τράπεζας Ανατολής (να θυμίσω εδώ ότι παλαιότερα στήθηκαν πολύωρες εκπομπές στην Ελληνική τηλεόραση μ αυτό το θέμα) με αμύθητη αξία που υπερέβαινε τα 1,5 δις ευρώ, Πούλησε λέει υψηλή τεχνολογία (σαν μόνος και νόμιμος κληρονόμος !!!!!  του Ζήνωνος και του Απόλλωνα – Αρχαία Ελλάδα) στους Αμερικανούς αντί 3 τρις δολαρίων. Μάλιστα για να πείσουν μας λένε ότι οι Αμερικανοί έκαναν χρήση αυτής της τεχνολογίας εκτοξεύοντας διαστημόπλοιο που κυκλοφορούσε επί 17 ολόκληρους μήνες στο διάστημα χωρίς καύσιμα, χωρίς πιλότο κλπ κλπ.
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι με τα αμύθητα αυτά ποσά θα εξοφληθεί δημόσιο και ιδιωτικό χρέος των Ελλήνων
Όλα αυτά τα ευτράπελα συμβαίνουν στη χώρα μας περισσότερο από 6 χρόνια. Κανένα κράτος, καμία κεντρική τράπεζα, καμία άλλη τράπεζα, καμία δικαιοσύνη δεν ασχολείται με το φαινόμενο αυτό προκειμένου να προστατέψουν ανυποψίαστους-αδύνατους πολίτες που εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο φαινόμενο Σώρρα και στη σωτηρία τους. Ακόμα και η μήνυση που κατατέθηκε το 2013 εναντίον του Σώρρα δεν υποστηρίχτηκε επαρκώς στο δικαστήριο (χωρίς αποδεικτικά στοιχεία) με αποτέλεσμα το δικαστήριο να εκδώσει μία απόφαση η οποία στη ουσία θα συντηρήσει τον μύθο των πολλών δις ευρώ με όλα τα επακόλουθα.
Μέχρι και εγώ ο άπιστος !!!! πίστεψα ότι θα μου πληρώσει το στεγαστικό δάνειο !!!!
Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως αυτό βόλευε το σύστημα μιας και πολλοί αγανακτισμένοι πολίτες εγκλωβιζόταν σ αυτό το φαινόμενο χωρίς καμία στην ουσία δυνατότητα αντίδρασης στο σύστημα που γέννησε φτώχεια, εξαθλίωση κλπ κλπ.
Μήπως τώρα άρχισαν να φοβούνται (μήπως και τους ξεφύγει αυτό) και ξαφνικά άρχισαν να ενδιαφέρονται δήθεν σοβαρά όλοι αυτοί που άφησαν και ανδρώθηκε αυτό στη χώρα μας?
Η μήπως βολεύει το σύστημα να σηκώσει το θέμα και να κρύψει τα χειρότερα που έρχονται?
Παράλληλη διαδρομή με ΧΑ ?
Εγώ απλά ερωτήματα θέτω !!!! και φυσικά δεν περιμένω καμία απάντηση …………..