Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χυδαία προβοκάτσια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ!

Μια απίστευτη προβοκάτσια διαπράχθηκε σε βάρος της πρώτης Αριστερής κυβέρνησης του τόπου από τις σκοτεινές εκείνες δυνάμεις που θέλουν να ρίξουν την Αριστερά από την κυβέρνηση. Διαδόθηκε λοιπόν από ψιθυριστές ότι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε το παρακάτω κείμενο:
«Ο γιος ΣΟΥ; Δεν είναι γιος ΣΟΥ μ@λ@κ@. Είναι ένα αυτόνομο, ανήλικο, μέλος της κοινωνίας μας. Ένα απροστάτευτο ανήλικο που το γέννησες και το άφησες να μεγαλώνει σε επικίνδυνες συνθήκες. Και χρέος όλων μας είναι να προστατευθεί. Όταν θα βεβαιωθεί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό θα το μάθεις. “Επαναστάτες” σκ…»
Οι αλητάμπουρες που προσπάθησαν να χρεώσουν αυτό το κείμενο σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έστησαν πολύ ερασιτεχνική προβοκάτσια στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού είναι αδύνατον να την πιστέψει κάποιος! Κανένας Συριζαίος δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ένα τέτοιο κείμενο, πολύ περισσότερο να το δημοσιεύσει, αφού είναι γνωστή η στάση τους απέναντι στην πέτρα, την κουκούλα και το κάψιμο της Αθήνας μερικά χρόνια, πριν όταν αποκαλούσαν «οργισμένα παιδιά» τους κουκουλοφόρους που έσπαζαν, έκαιγαν και ρήμαζαν!
Ως εκ τούτου θεωρούμε προβοκάτσια και την είδηση ότι κρατείται ένα εξάχρονο παιδάκι! Αυτή η ιστορία δεν υφίσταται! Το εξάχρονο δεν κρατείται! Οι κρατικοί λειτουργοί που ήρθαν σε επαφή μαζί του, κατάλαβαν αμέσως την ευφυΐα του, έκριναν ότι μπορεί να φοιτήσει απευθείας σε πανεπιστήμιο και το εξετάζουν ώστε ν’ αποφασίσουν αν θα το στείλουν στο Χάρβαρντ ή στο Γιέιλ! Επειδή ακούγεται ότι ο Τραμπ θα ιδρύσει άμεσα πανεπιστήμιο και στο Γκουαντάναμο, ίσως τελικά το στείλουν εκεί!