Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φοβερές αποκαλύψεις Τσίπρα!

Ο Τσίπρας αποκάλυψε στον Βασίλη Λεβέντη ότι οι δημοσκοπήσεις τον ρίχνουνε! Όχι τον Τσίπρα! Τον Λεβέντη ρίχνουνε κι αυτό το ήξερε ο Τσίπρας και το αποκάλυψε στον Λεβέντη,  ο οποίος έχει ένα όνειρο όταν θα γίνει πρώτο κόμμα! Προς το παρόν αυτό που θέλει ο Βασίλης Λεβέντης είναι να διπλασιάσει το 4% και να το κάνει 8%! Προφανώς από αυτά που θα του εκμυστηρεύτηκε ο Τσίπρας, ο Λεβέντης δεν ελπίζει να γίνει άμεσα ο πρώτος κόμμας! Αυτό θα συμβεί στο μέλλον! Όπως φαίνεται ο Λεβέντης έχει βάλει πλώρη να συναγωνιστεί σε μακροβιότητα εκείνον που καταριόταν κι εκείνος κοντεύει να περάσει στα χρόνια και τον Μαθουσάλα!
Το βασικό όμως είναι ότι ο Βασίλης Λεβέντης έχει ένα όνειρο! Λεβέντης have a dream! Τον Λεβέντη σε ρόλο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ δεν τον περιμέναμε! Τώρα βέβαια το όνειρο του Λεβέντη μάλλον δεν έχει καμία σχέση με το όνειρο του Κινγκ! Ο Λεβέντης μάλλον ονειρεύεται μια Ελλάδα χωρίς καθόλου συντάξεις!
Ο Θεός να μας φυλάει από τα όνειρα του Λεβέντη και από αυτούς που ο Τσίπρας του αποκάλυψε ότι θα τον ψηφίσουνε και θα τον ανεβάσουν στο 8%!