Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Άδωνις Αντετοκούνμπο…

Ο πωλητής βιβλίων με το κιλό έσπευσε να συγχαρεί τον Αντετοκούνμπο γιατί «έβαλε τα γυαλιά» σε πολλούς που παριστάνουν τους πατριώτες αρνούμενος να βεβηλώσει την Ελληνική σημαία, υπογράφοντάς την.
Ο Άδωνις Αντετοκούνμπο είναι αυτός, που εκτός από το ρατσιστικό – φασιστικό δηλητήριο το οποίο ρίχνει όποτε του δίνεται κι όποτε δεν του δίνεται η ευκαιρία, ο οποίος γυρόφερνε σε διαδηλώσεις με το σύνθημα «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»!
Ο Άδωνις Αντετοκούνμπο στέρησε με την στάση του την Ελληνική ιθαγένεια και το δικαίωμα της ψήφου από τον Γιάννη.
Ο λαϊκισμός του Άδωνι Αντετοκούνμπο είναι γνωστός τοις πάσι! Για να πουλήσει βιβλιαράκια και να συλλέξει «ψηφαλάκια» όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει! Αφού λοιπόν έπρεπε να επαινέσει και τον Γιάννη, το έκανε κι αυτό!
Το μόνο που έλειπε από τον Γιάννη ώστε να οδηγηθεί να κόψει τις φλέβες του, ήταν εκτός από τον Άδωνι Αντετοκούνμπο να τον επαινέσει και ο Μιχαλοφύρερ Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν τον ήθελε στην εθνική ομάδα διότι δεν ήθελε στην εθνική μαϊμούδες!
Εμείς τον Γιάννη τον λογαριάζουμε για αδερφό μας, όπως αδερφό μας λογαριάζουμε τον κίτρινο, όπως αδερφό μας λογαριάζουμε τον Σύριο, τον Αφγανό και τον Πακιστανό προλετάριο πρόσφυγα ή μετανάστη! Μαϊμούδες λογαριάζουμε όσους λογαριάζουν τον Γιάννη για μαϊμού! Προπαντός τα δύο προαναφερθέντα φασισταριά δεν τα λογαριάζουμε ούτε για μαϊμούδες! Τα λογαριάζουμε για στάδια της οπισθοδρόμησης του ανθρώπινου είδους προς το επίπεδο της αμοιβάδας!