Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα περί Σώρρα ....

Γράφει  ο  Αctive Citizen Cris

Τα περί Σώρρα αναδεικνύουν τις παθογένειες ενός συστήματος εξουσίας που δεν λέει να μπορεί να λειτουργήσει υπό κανονικές συνθήκες δικαίου !!!!
Αφού πρώτα σας πω ότι θα αποφύγω να χαρακτηρίσω τον κύριο.... ο οποίος λέει πιστεύει στην οργάνωση της κοινωνίας υπό Σπαρτιατικά πρότυπα. (παραφράζοντας το μύθο περί καιάδα.... στον οποίο δήθεν έριχναν άρρωστα παιδιά και ανάπηρους) η αλήθεια για τον μύθο ήταν διαφορετική δηλαδή στον καιάδα έριχναν κλέφτες, απατεώνες, δολοφόνους ληστές κλπ
Απαξιώ να κρίνω ένα άνθρωπο ο οποίος δηλώνει ότι η παραολυμπιακοί αγώνες αποτελούν όνειδος για την ανθρωπότητα και τους ολυμπιακούς αγώνες.
«Είναι ύβρις για τους Ολύμπιους Αγώνες να βλέπεις τους ανάπηρους όλους και να κάνουν Παραολυμπιάδα. Αυτό είναι μεγάλη προσβολή για τον άνθρωπο, γιατί σήμερα όλα αυτά τα υβρίδια και όλα αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων», δήλωσε ο Σώρρας. Χωρίς σχόλια !!!!!!
Αφού λοιπόν προσπεράσω όλα τα παραπάνω (ρατσιστικά και άλλα) σαν ανάξια σχολιασμού σας αναφέρω γεγονότα που αφορούν στην λειτουργία του κράτους δικαίου και τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν.
Στις 28.06.13 εκδικάζεται η μήνυση του Άδωνη Γεωργιάδη εναντίον Σώρρα και Λαμπράκη για διασπορά ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην ύπαρξη 600 δις δολαρίων και την εξόφληση του χρέους της Ελλάδας. Η Απόφαση του δικαστηρίου ήταν αθωωτική για την πλευρά του Σώρρα (σωστά κατ εμένα) με το σκεφτικό όμως ότι ο κατήγορος (Γεωργιάδης) οφείλει να αποδείξει για την μη ύπαρξη των 600 δις και όχι ο κατηγορούμενος. Στην ουσία δηλαδή υπήρχε αθώωση λόγω αμφιβολιών !!!
Από δω και πέρα βέβαια αρχίζουν τα κουφά …………..
Εκατοντάδες εξώδικα-αιτήσεις πολιτών-οφειλετών του δημοσίου αποστέλλονται μέσω των νομικών του Σώρρα σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες και ζητούν να συμψηφίσουν τις οφειλές τους με ομόλογα του Σώρρα. Αρκετοί διευθυντές εφοριών και ασφαλιστικών ταμείων ξεκαθαρίζουν ότι δεν μπορούν να κάνουν δεκτές τις παραπάνω αιτήσεις.. μέχρι εδώ όλα καλά !!!!!!! Πρόσφατα όμως Εισαγγελέας της Βορείου Ελλάδας διέταξε προκαταρκτική έρευνα σε βάρος διευθυντή ασφαλιστικού ταμείου, ο οποίος αρνήθηκε να δεχτεί αιτήσεις οφειλετών στο ταμείο για συμψηφισμό οφειλών με ομόλογα του Σώρρα, για να διαπιστωθεί το αξιόποινο η όχι του συγκεκριμένου διευθυντή …………. Αναρωτιέμαι λοιπόν πως είναι δυνατόν αυτό το κράτος να ελέγξει τις διάφορες λίστες φοροφυγάδων όταν αδυνατεί να βεβαιώσει αν υπάρχουν τα 600 δις του Σώρρα και αν ναι !!!! να συμψηφίσει τις οφειλές των πολιτών με εκείνα τα χρήματα ? Ελλάς το μεγαλείο σου !!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κλ@στε μας τ’ @ρχίδι@…

Οι Αριστεροί έστησαν προκαταρκτική γιατί εμποδίσαμε τις ορδές των βαρβάρων να διαβούν! Οι Αριστεροί μας καλούν σε απολογία γιατί εμποδίσαμε τους φονιάδες των λαών να περάσουν για να δολοφονήσουν κι άλλους λαούς! Οι Αριστεροί μας καλούν να απολογηθούμε επειδή σταθήκαμε εμπόδιο στο πέρασμα αυτών που δεν έχουν αφήσει πέτρα πάνω στην πέτρα σ’ ολόκληρο τον πλανήτη! Οι Αριστεροί εώρακάν μας και μας ζητούν να απολογηθούμε ως σαν να είμαστε ληστές. Μια λοιπόν που οι Αριστεροί μας εώρακαν και μιας που στο πρόσωπό μας ανεγνώρισαν ληστάς, θυμηθήκαμε κι εμείς εκείνην την μακρινή από το 1923 αναφορά του υπαστυνόμου Ιωάννη Πετράκη που εώρακε τους ληστάς! Έγραψε λοιπόν στην αναφορά του ο Ιωάννης Πετράκης: «Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης παρά λίμνην της Δοϊράνης εωράκαμεν τούς ληστάς. Κράζων δε “σταθήτε ρε πούστηδες, γαμώ το σταυρό σας” και απαντησάντων “κλάστε μας τ’ αρχίδια”, απέδρασαν». Κλ@στε μας λοιπόν τ’ @ρχίδι@ απατεώνες ψευταράδες ξετσίπωτοι! Νάβις

Έλληνες του εξωτερικού ετοιμάζονται να στήσουν κρεμάλες για τους προδότες…

Έλληνες του εξωτερικού ετοιμάζονται να στήσουν κρεμάλες για τους προδότες με βάση τα εξώδικα που έστειλαν σε όσους Έλληνες βουλευτές τολμήσουν να ψηφίσουν όνομα για την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας που θα συμπεριλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία»! Κάποιοι Έλληνες του εξωτερικού θα δικάσουν για εσχάτη προδοσία όσους βουλευτές προβούν σε τέτοια ενέργεια! Πολλοί βουλευτές αντέδρασαν εντονότατα στα προσωπικά εξώδικα που έστειλαν οργανώσεις Ελλήνων του εξωτερικού προσωπικά σε όλους τους βουλευτές. Κακώς αντέδρασαν έτσι γιατί για να δικάσουν αυτοί που έστειλαν τα εξώδικα θα πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα, αλλά στην Ελλάδα η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, εξαιτίας της επιθετικότητας της Τουρκίας, οπότε η πλειονότητα των Ελλήνων του εξωτερικού και κυρίως αυτοί που παριστάνουν τους Ελληναράδες θα βρουν διάφορες προφάσεις για να μην έρθουν στην Ελλάδα ούτε για διακοπές το επόμενο διάστημα, οπότε τα δικαστήρια και οι κρεμάλες που θέλουν να στήσουν μπορούν να στηθούν μόνο με τηλεδιάσκεψη!…

Σοκ: Η Ε.Ε. με έκθεσή της υπονοεί ξεκάθαρα, πως κάποιοι τρώνε λεφτά από την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων στην Ελλάδα

Σχεδόν κανένας δε σοκαρίστηκε από την έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου που εξέταζε 12 συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (ΣΔΙΤ) προκειμένου να κατασκευαστούν μερικοί από τους μεγάλους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους. Η έκθεση αφορά τους αυτοκινητοδρόμους Ε65, Ολυμπία Οδό και Μορέα και σύμφωνα με το πόρισμά της, η πλέμπα επιβαρύνθηκε με επιπλέον 1,2 δισ. ευρώ λόγω των πολλαπλών καθυστερήσεων στην ολοκλήρωσή τους. Ακόμα χειρότερα, οι αυτοκινητόδρομοι που παρδόθηκαν φαίνεται να κάλυψαν τελικά λιγότερα χιλιόμετρα από το αρχικό σχέδιο. Συγκεκριμένα ο Ε65 παραδόθηκε σχεδόν κατά το ήμιση (55%) με το κόστος να έχει αυξηθεί κατά 47% από την αρχική εκτίμηση, δηλαδή 415 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω κόστος, ενώ λάθος είχε υπολογιστεί και η συχνότητα διέλευσης των οχημάτων, μειωμένη κατά 63%. Η Ολυμπία Οδός παραδόθηκε μειωμένη κατά 45% με αύξηση του κόστους κατά 59% και συνολική πρόσθετη επιβάρυνση 678 εκατομμυρίων ευρώ. Ο αυτοκινητόδρομος Μορέα από την άλλη παραδόθηκε ολόκληρος, με το κ…