Πέθανε ο Τζίμης Πανούσης

Την «πρώτη φορά αριστερά» συλλαμβάνονται εξάχρονα!

Τι δουλειά έχει το εξάχρονο με εισαγγελείς ανηλίκων;! Από πού και ως πού συνελήφθη εξάχρονο επειδή ήταν παιδί της Ρούπα;! Γιατί δεν δόθηκε αμέσως στην γιαγιά του, αφού εκείνη το ζήτησε;! Τι σόι σκ@τ@ αριστερά είναι αυτός ο βόθρος που ζούμε σ’ όλα τα επίπεδα;! Αυτοί που αφήνουν τον Σώρρα να αλωνίζει την χώρα πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αυτοί που άνδρωσαν την Χρυσή Αυγή, αυτοί που απογοήτευσαν, φόβισαν και τρομοκράτησαν τον λαό, αυτοί οι ίδιοι συνέλαβαν το παιδί της Ρούπα!
Σε μαύρες εποχές μας γυρίζουν οι αριστεροί της πλάκας που περνιόνται για αριστεροί με τις μεθόδους του Σκαλούμπακα, του Μήτσου και του Μάλλιου! Συνέλαβαν ένα εξάχρονο παιδάκι και αρνήθηκαν να το δώσουν στη γιαγιά του! Εκβιαστές! Θυμίζουν τις εποχές που χρησιμοποιούσαν τα παιδιά των αγωνιστών για να τους πιέσουν να υπογράψουν δήλωση μετανοίας! Μπορεί κάποιος να εξεγερθεί για τη σύγκριση της Ρούπα με αγωνιστές! Δεν είναι σύγκριση! Η σύγκριση της Ρούπα με τους πολιτικούς εξόριστους μόνο ιεροσυλία θα ήταν! Η Ρούπα όμως είναι το καμπανάκι! Αύριο – μεθαύριο την ίδια μεταχείριση θα έχουν οι αγωνιστές και τα παιδιά τους γιατί κι εκείνοι με τον αντιτρομοκρατικό νόμο του τρομοκρατικού αστικού κράτους θα δικάζονται ακόμα κι αν αυτό έχει αριστερό πρόσημο!
Καμία ανοχή στην συμπεριφορά του αστικού κράτους απέναντι σ’ ένα εξάχρονο παιδάκι! Καμία ανοχή προπαντός σ’ αυτές τις αυτοαποκαλούμενες αριστερές φιγούρες του θεάτρου σκιών, που αν αυτά που κάνουν με το εξάχρονο τα έκανε ο Κυριάκος θα είχαν ανέβει στα κάγκελα και στα κεραμίδια και θα φώναζαν για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τρομοκρατία και θα καλούσαν τον κόσμο σε εξέγερση.
Νίκος Αποστολίδης