31/1/17

Ρατσιστικό δηλητήριο από πρόσφυγες προς πρόσφυγες!Αντιδήμαρχος δήμου, στα διοικητικά όρια του οποίου λίγο πριν τα Χριστούγεννα υποκινήθηκαν ρατσιστικά επεισόδια σε βάρος των προσφυγόπουλων που πήγαν να φοιτήσουν στα σχολεία, σε συνέχεια προφανώς της ρατσιστικής δράσης του σε βάρος των προσφυγόπουλων αποφάσισε να συνεχίσει το φασιστικό του παραλήρημα και τις φασιστικές αθλιότητές του.
Σε ετήσιο χορό προσφυγικού συλλόγου στον οποίον παραβρέθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι, ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος αποφάσισε από μικροφώνου να ξαναπεί μια χιλιοειπωμένη άθλια ιστορία η οποία κατά καιρούς έχει ακουστεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Ο αντιδήμαρχος αυτός, ο οποίος είναι και ο ίδιος γόνος προσφύγων, αποφάσισε να ξαναπεί ότι σε κάποιο από τα σχολεία της δικαιοδοσίας του, μία Σύρια ζήτησε να κατέβει η εικόνα της Παναγίας γιατί αλλιώς δεν θα επιτρέψει στα παιδιά της να ξαναπάνε στο σχολείο!
Τελευταία φορά την ιστορία αυτή μαζί με μια άλλη που έλεγε ότι κάποιοι πρόσφυγες βεβήλωσαν μια εκκλησία την ακούσαμε κάπου στην Ανατολική Μακεδονία, αλλά έπεσε στο κενό, καθώς ένας λεβέντης παπάς που σέβεται αυτό που υπηρετεί βγήκε και «ξεβράκωσε» τα κοπρόσκυλα που διέσπειραν αυτές τις αηδίες, λέγοντας πως όλα αυτά είναι άθλια και αηδιαστικά ψέματα!
Ούτε στο δήμο που είναι αντιδήμαρχος ο συγκεκριμένος ρατσιστής πέρασε αυτή η προβοκάτσια και ούτε και στο μέλλον θα περάσει. Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων δεν πιστεύει ότι οι πρόσφυγες που πεθαίνουν από το κρύο και την πείνα, οι πρόσφυγες που ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους με τη βία, οι πρόσφυγες που κυριαρχούνται από το φόβο, δεν είχαν με τίποτε άλλο να ασχοληθούν παρά με το κατέβασμα των εικόνων! Οι ρατσιστικές αυτές βρωμιές δεν πρέπει όμως να μένουν αναπάντητες, γιατί το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται όχι μόνο στην υπόθαλψη αλλά και στην ανοχή. Δεν είναι τυχαίο ότι στο τέλος του φασιστικού παραληρήματος του αντιδημάρχου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις βλακείες του καλώντας σε εγρήγορση, βρέθηκαν διάφοροι να τον χειροκροτήσουν.
Εγρήγορση για να απαντηθούν τα ρατσιστικά κηρύγματα, εγρήγορση για να μην αφεθούν οι ρατσιστές να χύνουν το δηλητήριό τους, εγρήγορση για να μην περάσει ο φασισμός!