Για την ονομασία των Σκοπίων

Στη δημοσιότητα τα συμβόλαια Αρτέμη – Μπάρακ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εντός των επόμενων ημερών, για να μην γράψουμε των επόμενων ωρών, θα υπάρξει δημοσίευση των συμβολαίων παραχώρησης της υψηλής Απολλώνιας τεχνολογίας από τον Αρτέμη στον Μπάρακ! Ο Αρτέμης θα προχωρήσει στη δημοσίευση των συμβολαίων για να σταματήσει επιτέλους η δυσφήμισή του ίδιου και της οργάνωσής του!
Μαζί με τη δημοσίευση των συμβολαίων μεταξύ του Αρτέμη και του Μπάρακ για την παραχώρηση της υψηλής Απολλώνιας τεχνολογίας, ο Αρτέμης θα προχωρήσει και στη δημοσίευση των συμβολαίων παραχώρησης της υψηλής τεχνολογίας από τον Απόλλωνα στον ίδιο! Τα συμβόλαια μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, θα φέρουν την σφραγίδα του οίκου των Δώδεκα Θεών του Ολύμπου!
Ο μόνος λόγος που μέχρι τώρα ο Αρτέμης δεν δημοσίευε τα συμβόλαια τα οποία σύναψε με τον Απόλλωνα και τον Μπάρακ, ήταν γιατί η παραχώρηση της υψηλής αρχαίας τεχνολογίας από τον Απόλλωνα στον ίδιο έγινε χωρίς να ρωτηθεί ο Δίας και σύμφωνα με τους νόμους των Δώδεκα Θεών η τιμωρία για τον Απόλλωνα θα είναι πολύ βαριά, ίσως πιο βαριά κι από αυτήν του Προμηθέα! Επειδή όμως ο Απόλλωνας δεν άντεχε να βλέπει άλλο την συκοφάντηση του Αρτέμη επέτρεψε στον Αρτέμη να δώσει στη δημοσιότητα τα συμβόλαια!
Οσονούπω λοιπόν θα δημοσιευτούν τα συμβόλαια για τα μαντζούνια αρχαίας Ελληνικής τεχνολογίας! Η συνταγή δεν θα δημοσιευτεί γιατί κοστίζει 600 δισεκατομμύρια δολάρια! Όποιος θέλει μπορεί να την αγοράσει!