Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ΚΚΕ και το «Πεντικοκούλουρο»!

Χιούμορ με το ΚΚΕ και τον Κουτσούμπα αποφάσισε να κάνει το «Πεντικοκούλουρο»! Θα αναρωτηθεί βέβαια κανείς τι είναι το «Πεντικοκούλουρο»! Το «Πεντικοκούλουρο», εκτός από πρωτοποριακή χιουμοριστική ενημέρωση, είναι στην ποντιακή διάλεκτο τα κόπρανα του ποντικού!
Το χιούμορ είναι δείγμα ευφυΐας και πηγή γέλιου! Το χιούμορ και η αντίληψή του είναι σπουδαία στοιχεία, εφόσον το χιούμορ «κολλάει» στα γεγονότα και στην επικαιρότητα! Όταν δεν «κολλάει» πουθενά, τότε το χιούμορ παύει να είναι χιούμορ και καταντάει βλακεία!
Όταν λοιπόν στο χάος του χιονιά, του παγετού, της ανεπάρκειας της κρατικής μηχανής και των τόσων ηλιθιοτήτων που ακούστηκαν από διάφορους «υπεύθυνους» για τις ευθύνες, το μοναδικό χιούμορ είναι ότι «ο Κουτσούμπας ανακοίνωσε πως εκτός των άλλων πάγωσε και η τσιμινιέρα», τότε αυτό παύει να είναι χιούμορ και γίνεται αποπροσανατολισμός! Θα είχε κάποιο νόημα να ανακοίνωνε ο Τσίπρας ότι πάγωσε η τσιμινιέρα αφού στα χέρια της δικής του κρατικής μηχανής πάγωσαν τα πάντα! Αλλά να το ανακοινώσει ο Κουτσούμπας;! Περίεργα πράγματα!!
Θα αναρωτηθεί βέβαια κανείς: «Τώρα κάθεστε και ασχολείστε με τα πεντικοκούλουρα;! Πεντικοκούλουρα είναι τέτοιου είδους χιούμορ κάνουνε!!»