Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ναζιστική οργάνωση ακολουθεί την «αρχή του αρχηγού»

«Δεν γίνεται τίποτα χωρίς την έγκριση του αρχηγού (...) οι ίδιοι το λένε, αν δεν πάρουν την έγκριση του αρχηγού δεν γίνεται και ο Πατέλης το λέει (...) Ο συντονισμός φτάνει μέχρι τον Μιχαλολιάκο. Είναι η δομή της οργάνωσης, η "αρχή του αρχηγού", το εθνικοσοσιαλιστικό ναζιστικό κόμμα στη Γερμανία είχε το Fuhrerprinzip», κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσή Αυγή, ο Νίκος Ζύμαρης, που ήταν ανάμεσα στους κομμουνιστές και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, που δέχτηκαν τη δολοφονική επίθεση από το τάγμα εφόδου στο Πέραμα το 2013.
Ο μάρτυρας που δουλεύει σε εταιρεία επεξεργασίας μετάλλων για εξαρτήματα πλοίων, μέλος στη διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου, είπε για τη δολοφονική επίθεση που υπέστησαν από το τάγμα εφόδου: «"Λοχίας" ας το πούμε έτσι, ήταν ο Πανταζής και ο Χατζηδάκης (...) ο συντονισμός ήταν από αλλού (...) υπήρχε στρατηγείο».
Έκανε επίσης αναφορά στα σχετικά με την επίθεση μηνύματα του Λαγού, στην παρουσία στη Ζώνη τον προηγούμενο χρόνο των Λαγού, Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, Μίχου και στα όσα είπαν για το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ. Δε γίνεται να έρθουν τα κεντρικά στελέχη και «να μην γνωρίζει ο αρχηγός κάτι. Είναι η δομή (...) Ορκίζονται (...) ζήτω ο αρχηγός, ζήτω η Χρυσή Αυγή», είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα ο μάρτυρας, απαντώντας στο δικαστήριο, κατέθεσε για το τάγμα εφόδου ότι είναι το επιχειρησιακό κομμάτι, η ώρα της πράξης και η Βουλή είναι η προβιά, ο μανδύας, για να κάνουν τις εγκληματικές πράξεις, σε κομμουνιστές, μετανάστες, αντιφασίστες. Αναφέρθηκε επίσης, σε σχετικές δηλώσεις του αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου π.χ. από τις Θερμοπύλες, και άλλων στελεχών που στηρίζουν τα εν λόγω τάγματα.
Και αυτός ο μάρτυρας κατέθεσε καθαρά και απερίφραστα ότι ο σκοπός των χρυσαυγιτών ήταν να τους σκοτώσουν. Όπως είπε φαίνεται από τον τρόπο της επίθεσης, το μένος, τη διάταξη, τον οπλισμό, τα σφοδρά χτυπήματα, τον τρόπο που αποχώρησαν. Έκανε ειδική μνεία στα όπλα που έφερε η ομάδα των χρυσαυγιτών, στα στειλιάρια, στους λοστούς με τα ελάσματα. Είχαν κόψει το σιδερένιο δόρυ από κάγκελα κατοικίας και το είχαν προσαρμόσει στο ξύλο, το είχαν κόψει το είχαν λυγίσει κι έκανε ένα γάμα, εξήγησε χαρακτηριστικά.
Για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος είπε «ήμουν σκυμμένος στον Πουλικόγιαννη που ήταν στο έδαφος και προσπαθούσα να βοηθήσω, τον νόμιζα νεκρό, με χτύπησαν πρώτα στο ισχίο και στην πλάτη, στη συνέχεια στο χέρι που έβαλα για να προστατεύσω το κεφάλι μου κι ένιωσα σαν να με σφάζουν. Είχαν σκοπό το θάνατό μου, αν δεν έβαζα το χέρι να προφυλαχτώ θα ήμουν νεκρός». Μάλιστα, περιέγραψε πώς ο γιατρός στο νοσοκομείο καθάριζε το τραύμα του, μια βαθιά τρύπα στο χέρι, πάνω από τον αγκώνα. «Υποθέτω ότι ήταν από σιδερένια πρόκα προσαρμοσμένη σε κάποιο κοντάρι», είπε ο μάρτυρας.
Κατέθεσε επιπρόσθετα, για την παντοδυναμία που ένιωθε εκείνη την περίοδο η ναζιστική εγκληματική οργάνωση: «Είχαν το ακαταδίωκτο (...) Όταν βγαίνει ο Ρουπακιάς και λέει ότι "είμαι δικός σας" στην αστυνομία φαντάζεστε πώς νιώθανε. Εγώ και όλο το Πέραμα γνώριζε ότι ο Πανταζής έκανε την επίθεση στους αλιεργάτες και όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος»...
Νωρίτερα ολοκληρώθηκε από τους υπερασπιστές των χρυσαυγιτών η εξέταση του μάρτυρα Θανάση Καραμπέρη, που τόνισε ακόμη μια φορά ότι είναι σύμφυτη με το οργανωμένο έγκλημα η ιδεολογία της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έλληνες του εξωτερικού ετοιμάζονται να στήσουν κρεμάλες για τους προδότες…

Έλληνες του εξωτερικού ετοιμάζονται να στήσουν κρεμάλες για τους προδότες με βάση τα εξώδικα που έστειλαν σε όσους Έλληνες βουλευτές τολμήσουν να ψηφίσουν όνομα για την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας που θα συμπεριλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία»! Κάποιοι Έλληνες του εξωτερικού θα δικάσουν για εσχάτη προδοσία όσους βουλευτές προβούν σε τέτοια ενέργεια! Πολλοί βουλευτές αντέδρασαν εντονότατα στα προσωπικά εξώδικα που έστειλαν οργανώσεις Ελλήνων του εξωτερικού προσωπικά σε όλους τους βουλευτές. Κακώς αντέδρασαν έτσι γιατί για να δικάσουν αυτοί που έστειλαν τα εξώδικα θα πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα, αλλά στην Ελλάδα η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, εξαιτίας της επιθετικότητας της Τουρκίας, οπότε η πλειονότητα των Ελλήνων του εξωτερικού και κυρίως αυτοί που παριστάνουν τους Ελληναράδες θα βρουν διάφορες προφάσεις για να μην έρθουν στην Ελλάδα ούτε για διακοπές το επόμενο διάστημα, οπότε τα δικαστήρια και οι κρεμάλες που θέλουν να στήσουν μπορούν να στηθούν μόνο με τηλεδιάσκεψη!…

Τι είπε η Ζαρούλια για τον Μαρξ και τον Ενγκελς;!

Πριν από λίγο η Ζαρούλια μιλώντας στη Βουλή είπε διάφορα αστεία αλλά επικίνδυνα πράγματα, αραδιάζοντας ένα σωρό απίστευτες ιστορίες οι οποίες έχουν ως μοναδική πηγή το ύφος και τη λογική του Γκαίμπελς! Δεν βρίσκουμε παράξενο οι Έλληνες ναζί να μιμούνται τον Γκαίμπελς, αλλά νομίζουμε ότι αυτοί τελικά δεν τον μιμούνται απλά μα προσπαθούν να τον ταΐσουν την σκόνη τους! Έτσι η Ζαρούλια ανάμεσα στα άλλα αστεία, είπε ότι ο Μαρξ και ο Ένγκελς ήταν μισέλληνες και λάτρεις των Οθωμανών!
Οπωσδήποτε η Γκαιμπελίστικη τακτική του πες – πες κάτι θα μείνει είναι δεύτερη φύση και των Ελλήνων ναζί, αλλά δε φτάνει μόνο αυτή για να ξεστομίζουν τις ανιστόρητες, φασιστικές και ρατσιστικές κραυγές τους! Οι Έλληνες ναζί απευθύνονται στα πιο χαμηλά μορφωτικά στρώματα αφού οι υπόλοιποι είτε γνωρίζουν είτε θα ψάξουν και θα πληροφορηθούν, αρνούμενοι να καταπιούν αμάσητα τα φασιστικά ψεύδη της Χρυσής Αυγής, ότι το έργο των Μαρξ και Ένγκελς όχι απλά είναι γεμάτο από αναφορές στην Αρχαία Ελλάδα και στην Αρχαία Ελλ…

Σοκ: Η Ε.Ε. με έκθεσή της υπονοεί ξεκάθαρα, πως κάποιοι τρώνε λεφτά από την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων στην Ελλάδα

Σχεδόν κανένας δε σοκαρίστηκε από την έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου που εξέταζε 12 συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (ΣΔΙΤ) προκειμένου να κατασκευαστούν μερικοί από τους μεγάλους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους. Η έκθεση αφορά τους αυτοκινητοδρόμους Ε65, Ολυμπία Οδό και Μορέα και σύμφωνα με το πόρισμά της, η πλέμπα επιβαρύνθηκε με επιπλέον 1,2 δισ. ευρώ λόγω των πολλαπλών καθυστερήσεων στην ολοκλήρωσή τους. Ακόμα χειρότερα, οι αυτοκινητόδρομοι που παρδόθηκαν φαίνεται να κάλυψαν τελικά λιγότερα χιλιόμετρα από το αρχικό σχέδιο. Συγκεκριμένα ο Ε65 παραδόθηκε σχεδόν κατά το ήμιση (55%) με το κόστος να έχει αυξηθεί κατά 47% από την αρχική εκτίμηση, δηλαδή 415 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω κόστος, ενώ λάθος είχε υπολογιστεί και η συχνότητα διέλευσης των οχημάτων, μειωμένη κατά 63%. Η Ολυμπία Οδός παραδόθηκε μειωμένη κατά 45% με αύξηση του κόστους κατά 59% και συνολική πρόσθετη επιβάρυνση 678 εκατομμυρίων ευρώ. Ο αυτοκινητόδρομος Μορέα από την άλλη παραδόθηκε ολόκληρος, με το κό…