Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φασιστοφιλελέδες «ψάχνουν» τα χρήματα της Κούνεβα

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ

Χυδαία ψέματα, συκοφαντίες, διαστρεβλώσεις, εξυπνακισμοί και φρασούλες που θα προκαλέσουν στην υπηρεσία της αθλιότητας.  Με αυτόν τον τρόπο έχουν μάθει να υπάρχουν ορισμένοι που ανήκουν σε μια πολιτική κατηγορία που …αναζητά το όνομα της. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γράψουν οτιδήποτε αρκεί να εξυπηρετεί το σκεπτικό (;) τους. 
Κάτι τύποι αυτής της κατηγορίας (με τη βοήθεια ανάλογων ΜΜΕ) επιχείρησαν να κάνουν «αντιπολίτευση», χρησιμοποιώντας το Πόθεν Έσχες της Κωνσταντίνας Κούνεβα. Η Κωνσταντίνα Κούνεβα είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Την πολιτική εκτίμηση μας για τον ΣΥΡΙΖΑ την έχουμε γράψει πολλές φορές, οπότε θα είναι αστείο να θεωρηθεί πως υπάρχει πολιτικό κίνητρο υπεράσπισης.
Η ιστορία της Κωνσταντίνας Κούνεβα είναι γνωστή. Είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι δεν ήθελαν ποτέ να αποδειχθεί πως τα «αφεντικούλια», στο «αγαθό» σύστημα που ζούμε, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν μέχρι και βιτριόλι. Τώρα, λοιπόν, νόμιζαν πως βρήκαν την ευκαιρία να αθωώσουν εκείνους που είναι ικανοί να επιδιώξουν να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές, αρκεί να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους.
Ποιο είναι το σκεπτικό; Αν γραφτεί πως έχει χιλιάδες και χιλιάδες ευρώ η «πρώην καθαρίστρια», Κωνσταντίνα Κούνεβα, τότε θα αποδειχθεί πως όλα ήταν ένα «μελό» παραμυθάκι για αριστερούς, που έγινε μεγάλο θέμα για να αξιοποιηθεί. Έτσι, λοιπόν, άρχισαν τα δημοσιεύματα, με «έξυπνους» και «ειδησεογραφικούς» τίτλους, για τα χρήματα της Κωνσταντίνας Κούνεβα.
Παράλληλα, βγήκαν και κάτι γνωστοί φίλοι της αλήθειας (όπως για παράδειγμα ο Γιάννης Λοβέρδος) κι έγραψαν επιχειρήματα που μπορείτε να διαβάσετε λίγο παρακάτω.
[Να θυμίσουμε πως ο κύριος αυτός είναι που πρόσφατα, για να πείσει πως ο Φιντέλ Κάστρο ήταν δικτάτορας, ανέβασε μια φωτογραφία (με τον Κάστρο και τον Πινοσέτ). Το επιχείρημα ήταν …απλό: Αφού ο Κάστρο ήταν μαζί με τον Πινοσέτ στη φωτογραφία, τότε ο Κάστρο ήταν δικτάτορας! Διαβάστεεδώ την αλήθεια που …αγνοούσε ο Λοβέρδος.]
Ένας άλλο φίλος της αλήθειας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης, ευχαριστήθηκε τόσο τα επιχειρήματα του Λοβέρδου για την Κούνεβα, που τα υιοθέτησε:
Η Κωνσταντίνα Κούνεβα σε ανακοίνωση της αναφέρει μεταξύ άλλων: 
«Οκτώ χρόνια ακριβώς μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον μου, τον Δεκέμβρη του 2008, για λόγους που η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά, ορισμένα ΜΜΕ επιχειρούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι τα χρήματα που προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι για να κρατηθώ στη ζωή είναι προϊόν ύποπτου πλουτισμού. 
Η δήλωση του πόθεν έσχες μου και όσα εμπεριέχονται σ’ αυτήν ως «καταθέσεις από δωρεές» είναι το απόσταγμα το μεγάλου κινήματος αλληλεγγύης, που εκφράστηκε ηθικά αλλά και υλικά, για να μπορέσω ξαναβρώ τη φωνή μου, να ανακτήσω λίγη από την όρασή μου, να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Είναι τα χρήματα που μαζεύτηκαν ευρώ το ευρώ από απλούς αλλά και επώνυμους πολίτες, από συλλογικότητες και συνδικάτα απ’ την Ελλάδα κι όλο τον κόσμο»
Φασιστοφιλελέδες
Ας επανέλθουμε τώρα στην κατηγορία που λέγαμε στην αρχή. Εάν ψάξει κανείς λίγο την πολιτική τους ταυτότητα θα δει πως είναι κάτι ξεχασμένοι φιλελέδες και κάτι φασισταριά που περιφέρονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζητιανεύουν με κάθε τρόπο λίγο δημοσιότητα. 
Τέτοιες προσωπικότητες της συγκεκριμένης κατηγορίας «ψάχνουν» τα λεφτά της Κούνεβα. Ο πρώτος λόγος είναι διότι θεωρούν πως τα χρήματα πηγαίνουν στους «άξιους» και μια καθαρίστρια δεν μπορεί να είναι «άξια» να έχει λεφτά. Εκεί μιλάει ο φιλελές μέσα τους.  Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί σίγουρα αυτά τα λεφτά δεν τα «αξίζει» μια καθαρίστρια που είναι και μετανάστρια. Εκεί αρχίζει και ξεπηδάει ο φασιστάκος μέσα τους. Έτσι, σιγά – σιγά …πλησιάζει ο υπουργός προπαγάνδας της ναζιστικής Γερμανίας, Γ. Γκαίμπελς και τους καλεί… Αρχίζουν να διαδίδουν ό,τι τους εξυπηρετεί. Ψέματα; Διαπιστώσεις χωρίς κάποιο επιχείρημα ή αποδείξεις; Μα τι σημασία έχει,  αρκεί που λέγεται, οπότε κάτι θα μείνει!
Ας μην ψάχνουν άλλο το όνομα της κατηγορίας τους. Ας κάνουν ένα μικρό συνδυασμό: Φασιστοφιλελέδες! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κλ@στε μας τ’ @ρχίδι@…

Οι Αριστεροί έστησαν προκαταρκτική γιατί εμποδίσαμε τις ορδές των βαρβάρων να διαβούν! Οι Αριστεροί μας καλούν σε απολογία γιατί εμποδίσαμε τους φονιάδες των λαών να περάσουν για να δολοφονήσουν κι άλλους λαούς! Οι Αριστεροί μας καλούν να απολογηθούμε επειδή σταθήκαμε εμπόδιο στο πέρασμα αυτών που δεν έχουν αφήσει πέτρα πάνω στην πέτρα σ’ ολόκληρο τον πλανήτη! Οι Αριστεροί εώρακάν μας και μας ζητούν να απολογηθούμε ως σαν να είμαστε ληστές. Μια λοιπόν που οι Αριστεροί μας εώρακαν και μιας που στο πρόσωπό μας ανεγνώρισαν ληστάς, θυμηθήκαμε κι εμείς εκείνην την μακρινή από το 1923 αναφορά του υπαστυνόμου Ιωάννη Πετράκη που εώρακε τους ληστάς! Έγραψε λοιπόν στην αναφορά του ο Ιωάννης Πετράκης: «Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης παρά λίμνην της Δοϊράνης εωράκαμεν τούς ληστάς. Κράζων δε “σταθήτε ρε πούστηδες, γαμώ το σταυρό σας” και απαντησάντων “κλάστε μας τ’ αρχίδια”, απέδρασαν». Κλ@στε μας λοιπόν τ’ @ρχίδι@ απατεώνες ψευταράδες ξετσίπωτοι! Νάβις

Έλληνες του εξωτερικού ετοιμάζονται να στήσουν κρεμάλες για τους προδότες…

Έλληνες του εξωτερικού ετοιμάζονται να στήσουν κρεμάλες για τους προδότες με βάση τα εξώδικα που έστειλαν σε όσους Έλληνες βουλευτές τολμήσουν να ψηφίσουν όνομα για την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας που θα συμπεριλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία»! Κάποιοι Έλληνες του εξωτερικού θα δικάσουν για εσχάτη προδοσία όσους βουλευτές προβούν σε τέτοια ενέργεια! Πολλοί βουλευτές αντέδρασαν εντονότατα στα προσωπικά εξώδικα που έστειλαν οργανώσεις Ελλήνων του εξωτερικού προσωπικά σε όλους τους βουλευτές. Κακώς αντέδρασαν έτσι γιατί για να δικάσουν αυτοί που έστειλαν τα εξώδικα θα πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα, αλλά στην Ελλάδα η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, εξαιτίας της επιθετικότητας της Τουρκίας, οπότε η πλειονότητα των Ελλήνων του εξωτερικού και κυρίως αυτοί που παριστάνουν τους Ελληναράδες θα βρουν διάφορες προφάσεις για να μην έρθουν στην Ελλάδα ούτε για διακοπές το επόμενο διάστημα, οπότε τα δικαστήρια και οι κρεμάλες που θέλουν να στήσουν μπορούν να στηθούν μόνο με τηλεδιάσκεψη!…

H συγνώμη του Facebook δεν έπεισε κοινό και Wall Street

Πτώση σημειώνει η μετοχή και μεγαλώνει η εκστρατεία «Εγκαταλείψτε το Facebook» (#deletefacebook) Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ζήτησε χθες «συγγνώμη» για το τεράστιο σκάνδαλο της Cambridge Analytica και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι «δεν θα ξανασυμβεί» αλλά φαίνεται ότι δεν έπεισε: οι χρήστες θέλουν «να εγκαταλείψουν το Facebook» και η μετοχή του κολοσσού σημείωσε σήμερα πτώση 1,5% στη προσυνεδριακή της διαπραγμάτευση. Μετά τι αποκαλύψεις πριν 3 μέρες  των New York Times και Observer ότι η  εταιρεία ανάλυσης δεδομένων απέκτησε πρόσβαση στα δεδομένα άνω των 50 εκατ. χρηστών και τα χρησιμοποίησε υπέρ της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ,  η μετοχή του Facebook κατρακύλησε, με αποτέλεσμα να εξανεμιστούν σχεδόν 46 δισεκ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση της εταιρίας. «Εγκαταλείψτε το Facebook» (#deletefacebook) εκστρατεία  στο Διαδίκτυο Τα προσωπικά δεδομένα περισσότερων από 50 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook περιήλθαν χωρίς τη συγκατάθεσή τους στη διάθεση της εταιρείας …