30/12/16

Αλλου τα κακαρίσματα...Ο προσυνεδριακός διάλογος του 20ου συνεδρίου του ΚΚΕ, έτσι κι αλλιώς ξεκίνησε. Την αρχή την έκανε η ΕΦΣΥΝ, ο εργατικός αγώνας , και η νέα σπορά. Ο διάλογος όπως ξέρετε δεν περιορίζεται στα κομματικά έντυπα του ΚΚΕ, αλλά είναι έτσι κι αλλιώς ανοιχτός στην κοινωνία. Όλοι θα αναφερθούν και θα πολεμήσουν τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΚΚΕ,και είναι αναμενόμενο. Όμως τους ενοχλεί, ότι το ΚΚΕ δεν τους δινει το ΔΙΚΟ του χωρο, δεν τους δινει χώρο στο Ριζοσπάστη, στην ΚΟΜΕΠ, στο πορταλ, γιατί από χώρους, εφημερίδες, τηλεοράσεις, ιντερνερτ άλλο τίποτα, όλα τα μέσα είναι στα χέρια τους.. Κρίμα λοιπόν στα παιδιά του εργατικού αγωνα που δεν τους ανοίξαμε την εφημερίδα μας. Άλλωστε είχαν μάθει τόσα χρόνια να κάνουν την βρόμικη δουλειά από μέσα, και τώρα τους κακαοφαίνεται που εμποδίσαμε τον φραξιονισμό που έκαναν τόσα χρόνια.

Για να σοβαρευτούμε. Ο προσυνεδριακός διάλογος,είναι διάλογος μάχης, διάλογος να γίνουμε δυνατότεροι, αποτελεσματικότεροι, και να φέρουμε πιο κοντά τους στόχους μας στην πράξη. Και για αυτό υπάρχουν οι κανόνες σε κάθε προσυνεδριακό διάλογο. Έτσι κι αλλιώς τα λαμόγια του εργ.αγωνα της νέας σποράς, του Συριζα κλπκλπ, θα πολεμήσουν με λύσσα το συνέδριο του ΚΚΕ, με σκοπό την αποδυνάμωση του ΚΚΕ... Γιατί να τους δίνουμε χώρο???Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία