Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο 3D ήχος του Playstation VR τώρα και στο PS4

Ο 3D ήχος του PlayStation VR είναι πλέον διαθέσιμος και στους παίκτες που κατέχουν μόνο την παιχνιδομηχανή PS4, και όχι την μάσκα Εικονικής Πραγματικότητας της Sony.
Όπως δημοσίευσε στο blog της, η εταιρεία βγάζει στην αγορά στις 12 Ιανουαρίου τα νέα Platinum ασύρματα ακουστικά, με τεχνικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν τον κάθε gamer να ακούν το παιχνίδι όπως ακριβώς σχεδιάστηκε για να ακούγεται…
  • 7.1 surround
  • 3D ήχος
  • Dual Microphones
  • 50mm Drivers
Τα ακουστικά συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την κατασκευαστική ποιότητα, τον πανέμορφο σχεδιασμό, και την μέγιστη άνεση για να παίζει ο χρήστης παιχνίδια, όσες ώρες θέλει…
Εάν έχετε παίξει PS VR παιχνίδια, τότε είστε ήδη εξοικιωμένοι με τον τρισδιάστατο ήχο: στα αυτιά σας φτάνουν ήχοι από διαφορετικές κατευθύνσεις και αποστάσεις, ώστε ο παίκτης να λαμβάνει τον ήχο όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή.
Ο 3D ήχος του Platinum Wireless Headset έρχεται και στα PS4 παιχνίδια, ανεβάζοντας επίπεδο την εμπειρία που νιώθει ο χρήστης κατά τη διάρκεια του παχνιδιού. Η εταιρεία Naughty Dog θα είναι η πρώτη που θα ενσωματώσει τον τρισδιάστατο ήχο σε ένα patch για το Uncharted 4, ενώ έρχονται και τα MLB The Show 17, Uncharted: The Lost Legacy,Days Gone και άλλα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς οι δημιουργοί της Naughty Dog έκαναν τον ήχο στο Uncharted 4 καλύτερο από ποτέ:πηγη