Πέθανε ξαφνικά 16χρονος μαθητής από το Βόλο

Share:

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο του 16χρονου μαθητή από το Βόλο ο οποίος πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων που είχε και την ονομαστική του γιορτή.
Όπως αναφέρει το star.gr, ο Χρήστος Τ. διεκομίσθη την Κυριακή στο νοσοκομείο με πρόβλημα στην καρδιά. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν ζωντανό, δυστυχώς ο 16χρονος μαθητής κατέληξε. Μάλιστα βρέθηκε πάνω του και ένα σακουλάκι με σκόνη.
Την ώρα που ο πατέρας του 16χρονου κατηγορεί ότι κάποιοι έδωσαν ναρκωτικά στο γιο του, η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή είπε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τα εξής: "Είχα ευρήματα τα οποία θα μπορούσαν να αποδοθούν στη χρήση κάποιας ουσίας όμως για να είμαστε επιστημονικά ακριβείς, θα πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξοκολογικών.
Θα πρέπει να πω ότι προανακριτικά από την ενημέρωση που είχα, δεν προκύπτει ότι το παιδί αυτό είχε σχέσεις με ουσίες. Δηλαδή αν του δόθηκε θα του δόθηκε για πρώτη φορά. Ο οργανισμός του 15χρονου ήταν παρθένος. Πάντως, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην καρδιά ενός μικρού παιδιού η χρήση ουσιών έστω και για μία φορά. Έχουμε νέες συνθετικές ουσίες που ανήκουν στα διεγερτικά του κεντρικού νευρικού συστήματος και είναι δύσκολο να ταυτοποιηθούν και οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ισχαιμία της καρδιάς".
Μετά τον τραγικό χαμό του Χρήστου Τ. που βύθισε στο πένθος την κοινωνία, η αδερφή του συντετριμμένη, έκανε την εξής ανάρτηση στο Facebook, σύμφωνα με το magnesianews.
"Παιδιά σήμερα νωρίς το πρωί ο Χρηστάκος μου ο αδερφός μου έφυγε μακριά… Για να είναι καλά… Σας ευχαριστώ πολύ όλους να είστε καλά αλλά…Οι υπεύθυνοι θα το πληρώσουν και αυτοί που γνωρίζουν και δεν μιλάν δεν γλιτώνουν. Έχασα τον μικρό μου Χρηστάκο μου. Σεβαστείτε το σας παρακαλώ πολύ. Το λέω δημόσια γιατί είχε πολλούς φίλους το ψυχάκι μου. Σας παρακαλώ. Καλό παράδεισο ζωή μου. Σ’ αγαπώ άγγελέ μου να μας προσέχεις από εκεί ψηλά ψυχή μου".
Το ιστορικό της περίεργης υπόθεσης
Ο ανήλικος μαθητής εισήχθη στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και πνοή και αμέσως στα επείγοντας έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, κατά την οποία επανήλθε η καρδιά του, ωστόσο οι γιατροί παρατήρησαν ενυδρίαση στα μάτια, που σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα με τον εγκέφαλο.
Ο 16χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου η κατάστασή του ήταν σταθερή, αλλά υπέστη νέα ανακοπή καρδιάς που φαίνεται ότι ήταν μοιραία, καθώς έγινε ξανά προσπάθεια ανάνηψης, ωστόσο δεν ανταποκρινόταν ο εγκέφαλος.
Σύμφωνα με τον διοικητή του «Αχιλλοπούλειου» Ματθαίο Δραμητινό, ο ανήλικος μαθητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο χωρίς σφυγμό και πνοή, ενώ πάνω του βρέθηκε ένα σακουλάκι με άγνωστης σύνθεσης σκόνη, που παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια