Τυφλώνει...

Ότι ο αντι-ΚΚΕδισμός τυφλώνει έχει αποδειχτεί άπειρες φορές. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά. Ετσι λοιπόν τα «σαΐνια» της ιστοσελίδας «Νέα Σπορά» δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην πρόκληση και ανακάλυψαν μέσα στη τύφλωση και τη στραβομάρα τους οτι ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» υποτίμησε το γεγονός του θανάτου του Φ. Κάστρο. Ψέγει δε την εφημερίδα γιατί ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» δεν έχει αρθρογραφία κριτικής σε όσα έγραφαν οι εφημερίδες που κυκλοφόρησαν μαζί της την ίδια ημέρα, δηλαδή την Κυριακή! Πάλι καλά που δεν κάνουν κριτική γιατί δεν «προβλέψαμε» και το θάνατο του Φιντέλ...
Όμως ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» τυπώνεται γύρω στις 3.00-3.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του ηγέτη της Κουβανικής Επανάστασης όλο το τιράζ του «Ριζοσπάστη» ήταν ήδη τυπωμένο.
Σε αντίθεση με τις μεγάλες εφημερίδες που έχουν πολύ μεγάλο τιράζ, ένθετα κ.λ.π και ετοιμάζονται μέχρι το πρωί του Σαββάτου, ο «Ριζοσπάστης» ήταν ήδη στο πρακτορείο.
Για να έχει την είδηση του θανάτου και την Ανακοίνωση της ΚΕ ο «Ριζοσπάστης» απέσυρε όλο το τιράζ του Κυριακάτικου φύλλου για την Αττική, έβγαλε Β' έκδοση και ξανατύπωσε από την αρχή το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα σε ασφυκτικά περιθώρια και χρονοδιαγράμματα για την έκδοση της εφημερίδας.
Αυτά άραγε δεν τα γνωρίζουν; Όμως είπαμε ο αντι-ΚΚΕδισμός τυφλώνει και ζαλίζει τους φορείς του...