Ας παρηγορηθούμε: Οι φτωχοί πηδάνε περισσότερο...

Share:
Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία, φέρνει όμως την αγαμία! Μπορεί όσοι έχουν φράγκα να μην νιώθουν την κρίση στο πετσί τους, όμως οσον αφορά το σεξ, στη ζωή τους επικρατεί... φτώχεια. Αυτό λέει τουλάχιστον μια έρευνα που έγινε για το θέμα.

Ετσι, μόνο ένα 4% των πλούσιων κάνει σεξ κάθε μέρα, ένα ποσοστό που είναι τριπλάσιο στους φτωχότερους!

Σύμφωνα με την έρευνα, το ένα τρίτο εκείνων που βγάζουν πάνω από 60.000€ το χρόνο κάνουν σεξ μία φορά την εβδομάδα. Αντίθετα, μόνο το 17% εκείνων που κερδίζουν λιγότερα από 18.000€ το χρόνο κάνουν σεξ μία φορά την εβδομάδα.

Επίσης το 20% εκείνων που έχουν χαμηλό εισόδημα όταν τους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν την όρεξη τους για σεξ, απάντησαν 10 (σε κλίμακα 1 – 10), ενώ το αντίστοιχο ποσοστό σε όσους έχουν μεγάλα εισοδήματα ήταν 10%,

Πάντως, αν και οι λεφτάδες κάνουν λιγότερο σεξ, όταν το κάνουν αναζητούν την περιπέτεια:
Ενα 45% έχει κάνει τρίο, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στα φτωχαδάκια, είναι το 19%.
Το 83% των κονομημένων έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο, αλλά και οι χαμηλόμισθοι με 66% δεν πάνε πίσω...

Σύμφωνα πάντα με την έρευνα, την οποία διεξήγαγε ανάμεσα σε 1.600 άτομα η εταιρεία Lovehoney, 4 στους 5 λεφτάδες θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στο σεξ και κάπου στα ίδια επίπεδα βρίσκεται και το ποσοστό των φτωχότερων.

Οπως είπε ο εκπρόσωπος της Lovehoney ένας απο τους λόγους που οι υψηλά αμειβόμενοι δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά με το σεξ είναι γιατί δουλεύουν περισσότερες ώρες (αλήθεια;;;) και σκεφτονται περισσότερες ώρες την καριέρα τους.

Γενικά το συμπέρασμα της έρευνας μπορεί να θεωρηθεί ως μια παρηγοριά για εκείνους που τα βγάζουν δύσκολα πέρα: η φτώχεια θέλει καλοπέραση κτλ, όμως όσοι παίρνουν πάνω από πέντε χιλιάρικα το μήνα μάλλον γελάνε με κάτι τέτοια...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Το κουτί δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία