Κι όμως υπάρχει: Nutella από… κάνναβη

Share:
mg_budella_comp
Λες και δεν ήταν ήδη αρκετό, το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να σταματήσει να τρώει την πραλίνα φουντουκιού και στις περισσότερες περιπτώσεις, το κουτάλι κατεβαίνει μονάχα όταν τελειώνει όλο το περιεχόμενο στο βαζάκι, μαθαίνουμε πως κυκλοφορεί στην αγορά ένας τύπος Nutella, που παρασκευάζεται από κάνναβη. Ναι καλά διαβάζετε.
Προφανώς και έχεις ήδη απολαύσει τη θεϊκή Nutella χιλιάδες φορές και πιθανότατα τώρα που στη θυμίσαμε, μάλλον πετάχτηκες να την αρπάξεις από το ντουλάπι για μερικές αμαρτωλές βουτιές στο θεϊκό βαζάκι. Η Nutella εκτός από την πατροπαράδοτη κατανάλωση απευθείας από το βάζο, αλείφεται στο ψωμί, κρέπες, τάρτες και ουσιαστικά μπορεί να την απολαύσει κανείς προσθέτοντας γενναίες δόσεις της σχεδόν σε οτιδήποτε, αφού υπάρχει συνταγή ακόμα και για μπέικον βουτηγμένο σε Nutella.
Καλό είναι να γνωρίζεις επίσης πως πιθανότητα δεν την προφέρεις σωστά, αφού σύμφωνα με τον κατασκευαστή της θεϊκής απόλαυσης για μικρούς και μεγάλους Ferrero, το σωστό όνομα αυτής δεν είναι “Nu-tell-uh” αλλά “New-tell-uh”.
Καλό είναι να γνωρίζεις επίσης πως πιθανότητα δεν την προφέρεις σωστά, αφού σύμφωνα με τον κατασκευαστή της θεϊκής απόλαυσης για μικρούς και μεγάλους Ferrero, το σωστό όνομα αυτής δεν είναι “Nu-tell-uh” αλλά “New-tell-uh”.Μαζί με αρκετές ακόμα αμαρτωλές τροφές, η Nutella θεωρείται τόσο εθιστική όσο τα ναρκωτικά όπως ανάγλυφα περιγράφεται στο παραπάνω gif, όμως τα πράγματα φαίνεται πως σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο. Κι αυτό γιατί η εμπειρία της κατανάλωσής της ξεπερνά τα θεϊκά επίπεδα στα οποία ήδη βρίσκεται, αφού μπορεί κανείς πλέον να καταναλώσει ένα βαζάκι Nutella στο οποίο έχουν προστεθεί 300 mg εκχυλίσματος κάνναβης. Το όνομα της είναι Chrontella και σκεφτείτε το ντελίριο για όσους πίνουν μπάφους και παίζουν Pro και μόνο στη σκέψη πως μπορούν μετά το τσιγάρο να γιατρέψουν τις λιγούρες τους με Nutella η οποία επίσης περιέχει κάνναβη.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης David Whyte (@ohgeekushman) στις


Πριν βιαστούν ορισμένοι να πανηγυρίσουν για την έλευση του… Μεσσία, η Chrontella πωλείται αποκλειστικά -για την ώρα τουλάχιστον- σε επιλεγμένα ιατρεία και κλινικές στον Καναδά. Ο πρόσφατα εκλεχθείς πρωθυπουργός του Καναδά θέλει να νομιμοποιήσει τη χρήση κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς, οπότε δεν θα είναι απίθανο σύντομα να μπορεί κανείς να προμηθευτεί ένα βαζάκι Chrontella στον Καναδά, όχι απαραίτητα για ιατρικούς λόγους. Τελικά όσο υπάρχει φαγητό, οι άνθρωποι θα προσπαθούν να του προσθέσουν κάνναβη κατά τα φαινόμενα με τη Nutella να γίνεται η πιο πρόσφατη προσθήκη μετά τα space-cakes, τα “special brownies”, τα παγωτά και τόσα ακόμα προϊόντα. Προφανώς και η Chrontella δεν πρέπει να καταναλώνεται με τη λαιμαργία με την οποία εξαφανίζετε συνήθως τη Nutella… για ευνόητους λόγους. πηγη