3/4/16

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ JAN FABRE....ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!! [ video ]

Μία μέρα μετά το θόρυβο που έχει ξεσπάσει γύρω από το έργο Mount Olympus με τα «παλλόμενα πέη», ένα ακόμα έργο του Βέλγου καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών διέρρευσε στο διαδίκτυο. «Αισθάνομαι ότι ο Ολυμπος είναι ένα μέρος απόλυτα πνευματικό, που συνοδεύεται από τους μύθους εξαιρετικών χαρακτήρων οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τα αρχέγονα συναισθήματα της αγάπης, του μίσους, του πάθους γενικότερα»δήλωσε πριν από μήνες στη Θεσσαλονίκη.«Νομίζω ότι ανέκαθεν με γοήτευε η ιστορία της ελληνικής αρχαιότητας και πολύ περισσότερο η Τραγωδία, με κυρίαρχα στοιχεία την εσωτερική σύγκρουση και την κάθαρση». 
«Τα μέσα αλλάζουν, το διάβημα μένει το ίδιο. Για ορισμένα πράγματα ο λόγος δεν είναι το καλύτερο όχημα, άλλες φορές πάλι έχει ανάγκη το σώμα του ηθοποιού στη σκηνή για να αποκτήσει υπόσταση. Μόνο τα γλυπτά μου μπορούν να έχουν τη δύναμη και την πυκνότητα που απαιτείται για ένα σύμβολο. Συχνά πάντως το ένα υπερκαλύπτει το άλλο» - κάπως έτσι δικαιολογεί την πολυπρόσωπη έκφραση του χαρακτήρα του. 
 «Με θεωρούν ιδιοφυΐα ή τσαρλατάνο.Πρέπει να αποδείξω ότι το έργο μου μπορεί να επιβιώσει στον χρόνο» δηλώνει.
Σάλος και με δεύτερο έργο του Γιαν Φαμπρ που διέρρευσε στο διαδίκτυο ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία