Παραλήρημα Σφακιανάκη: Οι πρόσφυγες είναι ριψάσπιδες, με πορτοφόλια γεμάτα 500ευρα και «βιάζουν» την πατρίδα

Share:
Παραληρηματικές δηλώσεις που προκαλούν την κοινή γνώμη από τον τραγουδιστή της…πεντάρας και φασιστοειδές Νότη Σφακιανάκη.
«Εγώ ήμουν ο ίδιος μετανάστης στη Γερμανία. Και εγώ με τους μετανάστες δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, διότι έχουν μεταναστεύσει πάρα πολλοί άνθρωποι από την οικογένειά μου, σε άλλες χώρες του κόσμου. Δεν ήταν λαθρομετανάστες. Ήταν μετανάστες που είχαν πάρει άδεια στη χώρα που πήγαιναν όπως η μητέρα μου κι εγώ», υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ για τους προσφυγες.
«Το κόλπο είναι στημένο και έρχονται ορδές ανθρώπων οι οποίοι »βιάζουν» την πατρίδα μας», συνέχισε.
«Ναι άλλα είναι πρόσφυγες», τόνισε ο δημοσιογράφος. «Δεν είναι πρόσφυγες! Είναι ριψάσπιδες. Δεν τους επιτέθηκε καμία άλλη χώρα, έφυγαν από την πατρίδα τους που έχει εμφύλιο πόλέμο. Και μην ξεχνάς, αυτοί οι άνθρωποι, γιατί εγώ τους έζησα όλο το καλοκαίρι στην Κω, έρχονται με πορτοφόλια, γεμάτα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Είναι απίστευτό αυτό που είδα».

«Και αυτοί που έρχονται με τα μωρά, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Αφού η μάνα τους έχει ένα πορτοφόλι γεμάτο, τι θα πει τα μώρα;», τόνισε ο Νότης Σφακιανάκης.