Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

30 ευρώ το άτομο ζητάνε τα τσακάλια που οργανώνουν τουρ – προσκύνημα στον τάφο του Παντελίδη (PHOTO)

12814073_1714379232139578_1304904177585102036_nΗ αφίσα δεν μας ενημερώνει αν τα 30 ευρώ είναι με κόλυβα η ξεροσφύρι  .

Η θλίψη φέρνει ευκαιρίες σκέφτηκαν κάποια τσακάλια  και διοργανώνουν τουρ στον τάφο του  Παντελιδη  ,” για να ανάψουμε ένα κεράκι ” όπως γράφει η αφίσα , με το αζημίωτο φυσικά.
πηγη

απο το  enikos.gr:

Για φάρσα που του έκαναν συμφοιτήτες του κάνει λόγο ο 25χρονος Θοδωρής, το τηλέφωνο του οποίου αναγραφόταν στην αφίσα για την «εκδρομή» στον τάφο του Παντελή Παντελίδη, με κόστος 30 ευρώ.
Ο Θοδωρής, μιλώντας στο enikos.gr, είπε χαρακτηριστικά: "Δεν ξέρω ποιοι συμφοιτητές μου το έκαναν αυτό.Τα έχω χαμένα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο γιατί ανέβηκε η πίεσή μου."
Όπως εξομολογήθηκε ο 25χρονος, εκείνος μαζί με μια ομάδα 30 συμφοιτητών του από τη Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σκέφτονταν να προγραμματίσουν μια εκδρομή στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτούν το μνήμα του Παντελή Παντελίδη.
Ξαφνικά, όπως είπε στο enikos.gr, κάποιοι από τους συμφοιτητές τους βρήκαν την ευκαιρία να σπάσουν πλάκα μαζί τους και έφτιαξαν την συγκεκριμένη αφίσα στην οποία αναγράφονταν το τηλέφωνο του Θοδωρή και του συμφοιτητή του Σταμάτη.
Ο νεαρός ανέφερε ιδιαίτερα ταραγμένος, πως έχει ήδη επικοινωνήσει με την αστυνομία έτσι ώστε να βρεθούν οι δράστες της κακόβουλης αυτής φάρσας.

Σχόλια