18/2/16

Η Ελλάδα είναι ματιασμένη

Εικόνα για το αποτέλεσμα ειδήσεωνΗ Ελλάδα πρέπει να είναι η μόνη χώρα στον δυτικό κόσμο που, όταν γίνεται ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, οι περισσότεροι πολίτες σκέφτονται πως ο οδηγός ήταν ματιασμένος.
Όταν γίνεται το δυστύχημα, οι Έλληνες δεν σκέφτονται την κατάσταση των δρόμων, την ταχύτητα ή την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο οδηγός.
Όχι, το μάτι φταίει. Οι Έλληνες ματιαζόμαστε εύκολα
Από το πολύ μάτι έχουν γεμίσει οι εθνικές οδοί -και όχι μόνο- από εικονοστάσια που χρησιμεύουν ως σήμανση. Βλέπεις το εικονοστάσι για τον προηγούμενο ματιασμένο και προσέχεις.
Μετά από αυτό, δεν είναι καθόλου περίεργο που οι Έλληνες αντιμετώπισαν και την χρεοκοπία της χώρας τους ως μάτιασμα.
«Μας ματιάσανε, παιδί μου, επειδή μας ζηλεύουν. Μας ζηλεύουν που ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου σαν βασιλιάδες.»
Κι αφού μας ματιάσανε, γιατί να αναζητούμε τις αιτίες και τους υπεύθυνους για την χρεοκοπία; Το μάτι έφταιγε.
Βάλτε εκεί χάντρες, ματάκια, κάντε και τον σταυρό σας συνέχεια, και θα σωθείτε.
Ο Θεός θα σώσει τους Έλληνες.
Από το μάτι.
(Λυπάμαι για τον νεαρό τραγουδιστή που σκοτώθηκε και τις δυο γυναίκες που τραυματίστηκαν. Επίσης, λυπάμαι που ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για χρήματα και όχι αφορμή για σκέψη και οργάνωση, ώστε να μην χαθούν οι ζωές και άλλων ανθρώπων. Συνέχισε Ελλάδα, αυτό ξέρεις να κάνεις. Άλλωστε, είσαι ματιασμένη.)


Read more: http://pitsirikos.net/2016/02/%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7/#ixzz40Rp9jSm0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία