10/2/16

Η Λ. Κανέλλη για την πολιτική επικαιρότητα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ 

Για όλη την πολιτική επικαιρότητα μίλησε σήμερα η Λιάνα Καννέλη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».
Είτε διαφωνεί είτε συμφωνεί κάποιος με τον τρόπο που εκφράζει τις απόψεις της η βουλευτής του ΚΚΕ, δεν μπορεί να μην της αναγνωρίσει ότι διαθέτει ευφράδεια, ταχύτητα σκέψεις και ιστορικές γνώσεις.

Η Λιάνα Κανέλη έκανε εισαγωγή στην τοποθέτησή της αναφερόμενη στην διεθνή κατάσταση και στον ρόλο της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ, εστιαζόμενη περισσότερο στην εξωτερική πολιτική που έχει επιλέξει η ελληνική κυβέρνηση.

Εκτενή αναφορά έκανε η βουλευτής του ΚΚΕ στις αγροτικές κινητοποιήσεις απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στον λαό της Αθήνας να παρευρεθεί το Σάββατο το πρωί στις 11 η ώρα στο συλλαλητήριο που οργανώνεται στην Ομόνοια. Παράλληλα στο ίδιο βίντεο παρακολουθούμε και το σχετικό τηλεοπτικό σποτάκι του ΠΑΜΕ.

Χρησιμοποιώντας οικονομικά στοιχεία ισχυρίστηκε ότι με την είσοδο μας  στην Ε.Ε καταστράφηκε ο πρωτογενής παραγωγικός τομέας με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι συμβαίνει με τα αγροτικά προϊόντα. «Όταν μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ενωση το  αγροτικό ισοζύγιο μας ήταν 1 προς 7 θετικό. Τώρα είναι 1 προς 70 αρνητικό!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η βουλευτής επίσης του ΚΚΕ αναφέρθηκε αναλυτικά στο μεταναστευτικό – προσφυγικό θέμα επαναλαμβάνοντας την θέση του κόμματος της. Τα hot spot  δεν πρέπει να δημιουργηθούν μας είπε,  και εκλαΐκευσε τις προτάσεις που έχει καταθέσει το ΚΚΕ γι’ αυτό το ζήτημα.

Το ΚΚΕ δεν πίστεψε ποτέ στις αυταπάτες που καλλιέργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπλήρωσε η ίδια, αλλά αυτή την στιγμή ήρθε στο τέλος τον ψευδαισθήσεων κατέληξε Κανέλλη στην 20λεπτη τοποθέτησή της
via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία