31/1/16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ για τις Απεργούς Καθαρίστριες

pame_grammateia-astikon-sygkoinonion_logo
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι συναδέλφισσες καθαρίστριες ενάντια στον εργολάβο διεκδικώντας την άμεση πληρωμή καθυστερούμενων μισθών.
Ο αγώνας τους δεν είναι εύκολος, όπως δεν είναι κανένας αγώνας ενάντια στην εργοδοσία και στο κεφαλαίο.
Όμως δεν είναι μόνες τους.
Από την πρώτη στιγμή οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. από την Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών βρίσκονται στο πλευρό τους, όπως επίσης και το κλαδικό σωματείο καθαριστριών Αττικής.
Το αίτημα των εργατριών είναι η άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων.
Το συνολικότερο, ουσιαστικότερο  και σπουδαιότερο αίτημα που μπαίνει αυτήν την στιγμή είναι η απομάκρυνση του εργολάβου και η άμεση ανάθεση του έργου της καθαριότητας στις ίδιες τις εργάτριες από την ΟΣΥ.
Αυτό το αίτημα θα συζητήσουν αύριο 31/1/16 στην συνέλευση του σωματείου τους στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας στις 10 π.μ.
Οι αγώνες που αναπτύσσονται σε κάθε χώρο δουλειάς δεν είναι για εκμετάλλευση απόκανέναν αριβίστα τυχοδιώκτη και για προσωπική προβολή του μέσω του Facebook.
Οι αγώνες αυτοί είναι σπίθες ελπίδας για οργάνωση, ανασύνταξη, αντεπίθεσης του εργατικού, λαϊκού κινήματος ενάντια στους δυνάστες του, Κεφάλαιο, Κυβερνήσεις και Ευρωπαϊκή Ένωση.
Καλούμε το Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ να κάνει απόφασή του τα αιτήματα των εργατριών στην καθαριότητα.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ του Π.Α.ΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία