5/8/15

Παράξενα sites


  • https://songcutter.com/ -Χρησιμοποιώντας αυτό το site εργαλείο, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας ringtones, συναγερμοί και ήχους ειδοποίησης εντελώς δωρεάν.
  • http://exercises4eyes.com/  - Όταν τα μάτια σας κουράζονται και να αρχίσετε να αισθάνεστε την καταπόνηση των ματιών, αλλά εξακολουθούν να έχουν κάποια δουλειά να κάνουμε, χρησιμοποιήστε τις ασκήσεις για τα μάτια. Τακτικές ασκήσεις για τα μάτια μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσει την όραση και την πρόληψη των ασθενειών των ματιών, όπως η μυωπία και υπερμετρωπία. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα-βήμα κάνοντας είκοσι δευτερόλεπτα διαλείμματα μεταξύ των ασκήσεων.
  • http://catsmeowing.com/ - Ακούστε διάφορα νιαουρισματα γατιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία