Για την ονομασία των Σκοπίων

Αντρες ποζάρουν με γυναικεία ρούχα όπως τα μοντέλα [εικόνες]f

Ενα εκπληκτικό φωτογραφικό αφιέρωμα αμφισβητεί τις παρωχημένες αντιλήψεις και διεισδύει στην κοινωνία των cross-dressing ανδρών, αποδεικνύοντας ότι το glamour δεν είναι απαραίτητα μόνο γυναικεία υπόθεση.
Εμπνευσμένο από τις φωτογραφίες των ακτιβιστών FCKH8.com, η 21χρονη φωτογράφος Ρεμπέκα Τζέργκενς, ζήτησε από άνδρες να φορέσουν γυναικεία ρούχα και ποζάρουν όπως τα μοντέλα σε εξώφυλλα περιοδικών, σε μία φωτογράφιση διαφορετική απ' ότι έχουμε δει ως τώρα.
«Ενώ έχουν και μία κωμική πλευρά, ο σκοπός μου είναι να δώσω ένα σημαντικό μήνυμα σχετικά με την ταυτότητα του φύλου: το γκλάμουρ και η ομορφιά δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία ιδιότητα» εξηγεί η ίδια στη σελίδα της στο Tumblr.
«Για πολύ καιρό, ο κόσμος έβλεπε αρνητικά το cross-dressing, επειδή οι υποστηρικτές της πατριαρχίας θεωρούσαν τις γυναίκες ως κατώτερες. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τους άνδρες που θέλουν να ντύνονται γυναίκες, επειδή οι γυναίκες είναι ισχυρές και ίσες με τους άνδρες, παρά τα όσα μπορεί να πιστεύουν οι άλλοι» προσθέτει.
Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

πηγη