Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«ΕΚΛΟΓΕΣ» στην «ΟΥΚΡΑΝΙΑ»: το πορτοκαλί έγινε σοκολατί

 Aπό gekoudi
27/10/2014
Η Verkhovna Rada από «πορτοκαλί» έγινε «σοκολατί». Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας δεν αναγνωρίζει τις βουλευτικές εκλογές στην Ουκρανία.


"Το Κομμουνιστικό Κόμμα δεν μπορεί να αποδεχθεί τα αποτελέσματα των εκλογών για την Verkhovna Rada», - δήλωσε στο «Interfax» - την Κυριακή, ο πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος, ο πρώτος αντιπρόεδρος - ομιλητής της Κρατικής Δούμας I. I. Melnikov, σχολιάζοντας τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των εκλογών. Ο κύριος λόγος για τη μη αναγνώριση των αποτελεσμάτων των εκλογών στην Ουκρανία είναι ότι η «προεκλογική εκστρατεία» πραγματοποιήθηκε «σε συνθήκες απόλυτης πίεσης - βίας για τους πολιτικούς και τους ψηφοφόρους.»

Ο φόβος για τη ζωή, δεν δημιουργεί συνθήκες για ελεύθερη εκλογή. Το ιδεολογικό ποσοστό της αντιπολίτευσης του Κιέβου, έχει στην πρώτη θέση το ΚΚΟυ (CPU), στην πραγματικότητα όμως αυτό κινείται υπόγεια, καθότι είναι δύσκολο να οργανώσει ελεύθερα την δράση του στους πολίτες», - δήλωσε ο I.I.Melnikov. Χαρακτήρισε αβυσσαλέα το αποτελέσματα των εκλογών στην Ουκρανία.

Πρώτον, διότι, «ο ναζισμός και η Ρωσοφοβία των πραξικοπηματιών που σε αρκετές στήλες με διαφορετικά ονόματα και σκόραραν η κάθε μία από αυτές ποσοστά που είναι ασήμαντα, σημαντικά όμως στο άθροισμα τους στο Κοινοβούλιο. Κοινοβούλιο που θα εξελίσεται σε ένα εξαιρετικά επιθετικό μονοπώλιο, Αντικαθιστάται η πορτοκαλί εκδοχή με την σοκολατί.»
Δεύτερον, «η πολύ χαμηλή προσέλευση» κατά τον I.I.Melnikov σημείωσε ότι «εγείρει περισσότερα ερωτήματα και δε συμφωνεί με την ευφορία των «νικητών»».

«Το τρέχον συναίσθημα στην Ουκρανία, αργά ή γρήγορα θα βγάλει στην επιφάνεια τις αντιφάσεις που θα βρουν απήχηση», - δήλωσε ο πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κλ@στε μας τ’ @ρχίδι@…

Οι Αριστεροί έστησαν προκαταρκτική γιατί εμποδίσαμε τις ορδές των βαρβάρων να διαβούν! Οι Αριστεροί μας καλούν σε απολογία γιατί εμποδίσαμε τους φονιάδες των λαών να περάσουν για να δολοφονήσουν κι άλλους λαούς! Οι Αριστεροί μας καλούν να απολογηθούμε επειδή σταθήκαμε εμπόδιο στο πέρασμα αυτών που δεν έχουν αφήσει πέτρα πάνω στην πέτρα σ’ ολόκληρο τον πλανήτη! Οι Αριστεροί εώρακάν μας και μας ζητούν να απολογηθούμε ως σαν να είμαστε ληστές. Μια λοιπόν που οι Αριστεροί μας εώρακαν και μιας που στο πρόσωπό μας ανεγνώρισαν ληστάς, θυμηθήκαμε κι εμείς εκείνην την μακρινή από το 1923 αναφορά του υπαστυνόμου Ιωάννη Πετράκη που εώρακε τους ληστάς! Έγραψε λοιπόν στην αναφορά του ο Ιωάννης Πετράκης: «Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης παρά λίμνην της Δοϊράνης εωράκαμεν τούς ληστάς. Κράζων δε “σταθήτε ρε πούστηδες, γαμώ το σταυρό σας” και απαντησάντων “κλάστε μας τ’ αρχίδια”, απέδρασαν». Κλ@στε μας λοιπόν τ’ @ρχίδι@ απατεώνες ψευταράδες ξετσίπωτοι! Νάβις

Έλληνες του εξωτερικού ετοιμάζονται να στήσουν κρεμάλες για τους προδότες…

Έλληνες του εξωτερικού ετοιμάζονται να στήσουν κρεμάλες για τους προδότες με βάση τα εξώδικα που έστειλαν σε όσους Έλληνες βουλευτές τολμήσουν να ψηφίσουν όνομα για την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας που θα συμπεριλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία»! Κάποιοι Έλληνες του εξωτερικού θα δικάσουν για εσχάτη προδοσία όσους βουλευτές προβούν σε τέτοια ενέργεια! Πολλοί βουλευτές αντέδρασαν εντονότατα στα προσωπικά εξώδικα που έστειλαν οργανώσεις Ελλήνων του εξωτερικού προσωπικά σε όλους τους βουλευτές. Κακώς αντέδρασαν έτσι γιατί για να δικάσουν αυτοί που έστειλαν τα εξώδικα θα πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα, αλλά στην Ελλάδα η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, εξαιτίας της επιθετικότητας της Τουρκίας, οπότε η πλειονότητα των Ελλήνων του εξωτερικού και κυρίως αυτοί που παριστάνουν τους Ελληναράδες θα βρουν διάφορες προφάσεις για να μην έρθουν στην Ελλάδα ούτε για διακοπές το επόμενο διάστημα, οπότε τα δικαστήρια και οι κρεμάλες που θέλουν να στήσουν μπορούν να στηθούν μόνο με τηλεδιάσκεψη!…

Σοκ: Η Ε.Ε. με έκθεσή της υπονοεί ξεκάθαρα, πως κάποιοι τρώνε λεφτά από την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων στην Ελλάδα

Σχεδόν κανένας δε σοκαρίστηκε από την έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου που εξέταζε 12 συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (ΣΔΙΤ) προκειμένου να κατασκευαστούν μερικοί από τους μεγάλους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους. Η έκθεση αφορά τους αυτοκινητοδρόμους Ε65, Ολυμπία Οδό και Μορέα και σύμφωνα με το πόρισμά της, η πλέμπα επιβαρύνθηκε με επιπλέον 1,2 δισ. ευρώ λόγω των πολλαπλών καθυστερήσεων στην ολοκλήρωσή τους. Ακόμα χειρότερα, οι αυτοκινητόδρομοι που παρδόθηκαν φαίνεται να κάλυψαν τελικά λιγότερα χιλιόμετρα από το αρχικό σχέδιο. Συγκεκριμένα ο Ε65 παραδόθηκε σχεδόν κατά το ήμιση (55%) με το κόστος να έχει αυξηθεί κατά 47% από την αρχική εκτίμηση, δηλαδή 415 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω κόστος, ενώ λάθος είχε υπολογιστεί και η συχνότητα διέλευσης των οχημάτων, μειωμένη κατά 63%. Η Ολυμπία Οδός παραδόθηκε μειωμένη κατά 45% με αύξηση του κόστους κατά 59% και συνολική πρόσθετη επιβάρυνση 678 εκατομμυρίων ευρώ. Ο αυτοκινητόδρομος Μορέα από την άλλη παραδόθηκε ολόκληρος, με το κ…