Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τίμιοι πατριώτες κι όχι φασίστες και ρατσιστές!

Ορισμένοι τραγικοί, ελεεινοί και τρισάθλιοι άρχισαν να αποκαλούν αυτούς που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία φασίστες και ρατσιστές! Άποψη απαράδεκτη και πολιτικοποιημένη μακριά από την πατριωτική χροιά και τον πατριωτικό τόνο των συλλαλητηρίων πέρα από κόμματα και από χρώματα!
Φασίστες και ρατσιστές όσοι παραβρίσκονταν σ’ ένα συλλαλητήριο μαζί με τους δολοφόνους του Φύσσα! Γιατί φασίστες και ρατσιστές;! Δηλαδή όποιος συχνάζει στα ίδια συλλαλητήρια με τους φονιάδες του Φύσσα είναι φασίστας και ρατσιστής;!
Φασίστες και ρατσιστές επειδή χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν τον στρατηγό γιατί εκείνος αποκαλούσε τους βρωμοσκοπιανούς γυφτοσκοπιανούς;! Επειδή έλεγε την αλήθεια;! Επειδή έλεγε τα πράγματα με τ’ όνομά τους και έβαζε τους Σλαβόγυφτους τους Σκοπιανούς στη θέση τους, που τολμάνε να παριστάνουν και τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου;! Επειδή έλεγε με τ’ όνομά τους τις μαϊμούδες τους Σκοπιανούς που όταν εμείς κάναμε εγκαίνια στην Ακρόπολη, αυτοί είχαν ουρά και πηδούσαν από δέντρο σε δέντρο όπως σωστά είπε και ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ;! Φασίστες και ρατσιστές επειδή άκουγαν αλήθειες και τις χειροκροτούσαν;!
Φασίστες και ρατσιστές επειδή χειροκροτούσαν και επευφημούσαν τον Παναγιότατο Μητροπολίτη που φώναζε ότι είναι φασίστας, που κραύγαζε ότι προτιμάει να τον λένε ναζιστή παρά κατσαπλιά, χουντικό παρά συμμορίτη, εθνικιστή παρά άθεο, Χρυσαυγίτη παρά αριστερό, ακροδεξιό παρά αντάρτη, φασίστα παρά προδότη;!! Επειδή έλεγε αλήθειες ο Παναγιότατος;! Επειδή αποκαθιστούσε την τάξη παρουσιάζοντας τον ναζισμό ως Ελληνική πατριωτική έννοια;! Φασίστες και ρατσιστές γι’ αυτό;!
Φασίστες και ρατσιστές είναι όσοι αποκαλούν φασίστες και ρατσιστές αυτούς που χειροκροτούν και ζητωκραυγάζουν τους φωτισμένους ανθρώπους, τους Άριους που βάζουν τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη! Γιατί αφενός οι Σκοπιανοί είναι παλιόγυφτοι και αφετέρου γιατί Έλληνες πατριώτες είναι και οι ναζιστές! Αυτά που έλεγαν οι ομιλητές ήταν άκρως πατριωτικά! Φασιστικά είναι τα μούτρα όσων χαρακτηρίζουν εθνικιστικά τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και φασίστες όσους συμμετείχαν! Γιατί αφού οι εκατοντάδες χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία δεν ήταν ρατσιστές και φασίστες, δεν ήταν ούτε ρατσιστικό ούτε φασιστικό το «γυφτοσκοπιανοί» και τα άλλα έντιμα που ακούστηκαν!
Το συλλαλητήριο του Αιγίου για την Μακεδονία μας άφησε απόλυτα ευχαριστημένους γιατί εκεί ο Παναγιότατος μας έκανε περήφανους με αυτά που έλεγε!  Αυτός που μας στεναχώρησε λίγο ήταν ο άλλος Παναγιότατος στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος δεν επανέλαβε στην ομιλία του όπως είχε κάνει πριν δύο χρόνια, την προτροπή να εισβάλουμε στα Σκόπια για να απελευθερώσουμε την προαιώνια Ελληνική γη, ίσως φοβούμενος ότι θα τον πούνε φασίστα! Φασίστες είναι αυτοί που μας λένε φασίστες Παναγιότατε! Η εισβολή στα Σκόπια δεν είναι φασιστική, αλλά πατριωτική προτροπή!
Ελπίζουμε στο συλλαλητήριο της Αθήνας να ειπωθούν περισσότερες πατριωτικές αλήθειες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

Το PornHub έπαθε CIA: Από τον Απρίλιο θα ζητάει ηλικία, τηλέφωνο και διεύθυνση

Aς μην λέμε ψέματα μεταξύ μας. Σύμφωνα με εκατοντάδες έρευνες εκεί έξω, οι άντρες σκεφτόμαστε το σεξ 233 ώρες το 24ωρο. Μέσα σε αυτές τις ώρες, όταν δεν κάνουμε σεξ με εκείνη κάνουμε μόνοι μας. Και πολύ μας αρέσει που υπάρχει αυτός ο μαγικός κόσμος της τσόντας, έτσι για να σπάει η μονοτονία και να βρίσκουμε ολιγόλεπτη παρηγοριά σε εκατομμύρια βίντεο. Πάνε αυτά όμως. Τέρμα οι μαλακίες. Κυριολεκτικά. Όσοι κάνατε το λάθος να αφήσετε την Ελλαδίτσα και να αναζητήσετε την τύχη σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, την κάτσατε. Από τον Απρίλιο τίθεται σε εφαρμογή το AgeID System. Τι σημαίνει αυτό; Ότι βλέπεις πορνό ΜΟΝΟ κάνοντας login και αφού δώσεις αριθμό κινητού, διεύθυνση και ηλικία. Γιατί γίνεται αυτό; Για να μην μπαίνουν οι πιτσιρικάδες κάτω των 18 σε ιστοσελίδες. Όποιος κάνει το λάθος να κάνει τσατσιά στην Κυβέρνηση, πέφτει πρόστιμο 250.000 λίρες. Και εκεί δεν είναι όπως εδώ που λες «έχω θείο στην Ασφάλεια». Σου παίρνει ο διάολος τον πατέρα. Αυτή η αλλαγή είναι στα πλαίσια της νομοθεσίας για το …