Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μητσοτάκης ο εξωγήινος…

Τεράστια σημασία και δημοσιότητα έδωσαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην «εξυπνάδα» που είπε ο Μητσοτάκης περί του εξωγήινου ο οποίος είπε σε ένα παιδί να αλλάξει φύλο και το παιδί αποφάσισε ν’ ακολουθήσει την συμβουλή! Μεγάλη σημασία και δημοσιότητα για ένα ήσσονος σημασίας θέμα αφού αυτό που ήθελε τελικά να πει ο Μητσοτάκης ήταν ότι ένα παιδί 15 χρονών μπορεί να θέλει ν’ αλλάξει φύλο για χίλιους δυο λόγους και γι’ αυτό η αλλαγή δεν μπορεί να είναι θέμα μόνο δικό του και της οικογένειάς του, αλλά πρέπει να κριθεί και από επιστημονική επιτροπή και είχε δίκιο σ’ αυτό όσο πανηγυρτζίδικα κι αν το εξέφρασε!
Πριν από λίγο καιρό που ο ίδιος Μητσοτάκης εξέφρασε κάτι απίστευτα απάνθρωπο και φασιστικό, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν έδωσαν καμία δημοσιότητα προφυλάσσοντάς τον! Από την Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ο Μητσοτάκης είπε ότι η κοινωνική ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση! Τότε μια χαρά κουκούλωσαν την αθλιότητα που ξεστόμισε ο Μητσοτάκης γιατί όλοι όσοι υπηρετούν αυτό το σύστημα το ίδιο πιστεύουν άσχετο που ο Μητσοτάκης το είπε και ο Τσίπρας το κρύβει! Τότε δεν βγήκε ο Πολάκης να παραστήσει τον Μητσοτάκη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σαν κανίβαλο που θέλει να μας γυρίσει στην δουλοκτητική κοινωνία γιατί για τον ίδιο στόχο πασχίζουν και οι δύο, ενώ τώρα βγήκε μεσανυχτιάτικα να τον περιγράψει σαν εξωγήινο!
Άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά ακόμα και σ’ αυτά που ξεστομίζει ο Μητσοτάκης! Κριτική μόνο στα επουσιώδη και ούτε κουβέντα για τα ουσιώδη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου μας στέλνει αδιάβαστους....