Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παρουσιάστηκε το μητρώο online media


Παρουσιάστηκε από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ν. Παππά και το γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λ. Κρέτσο, το Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης (Μητρώο online media). 
Στο Μητρώο έχουν μέχρι στιγμής κάνει αίτηση 398 επιχειρήσεις ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί 196 αιτήσεις, οι οποίες αφορούν συνολικά σε 270 ιστοσελίδες, ενώ οι υπόλοιπες 202 αιτήσεις είναι σε διαδικασία ταυτοποίησης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, οι αιτήσεις είναι σχεδόν ισομοιρασμένες ανάμεσα στην Αττική και την υπόλοιπη χώρα, με το 52,5% των ταυτοποιημένων Μέσων να έχουν έδρα στην Αττική και το 49,5% σε πόλεις της Περιφέρειας.
Παράλληλα, από σήμερα μπαίνει σε εφαρμογή, πιλοτικά για τους πρώτους έξι μήνες, η υπηρεσία εντοπισμού λογοκλοπής και φωτοκλοπής, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου. Μέσω αυτής της υπηρεσίας θα ενημερώνονται τα μέλη του Μητρώου για τυχόν λογοκλοπή του περιεχομένου ή των φωτογραφιών τους. 
Επίσης, πλέον η κρατική διαφημιστική δαπάνη θα κατευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του Μητρώου, ενώ όπως τονίστηκε, θα τηρείται η αναλογία 70 - 30 για την κατανομή της διαφήμισης στα Μέσα της Αττικής και της Περιφέρειας αντίστοιχα. 
902

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου μας στέλνει αδιάβαστους....