Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Συριζαίοι θα δημιουργήσουν matrix!


Αφού δεν έκαναν τίποτε από όσα έταξαν ότι θα κάνουν για να ελαφρύνουν τα βάσανα του κοσμάκη, αλλά αντίθετα έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να γκρεμίσουν ότι δεν είχαν καταφέρει να γκρεμίσουν οι προηγούμενοι, τώρα οι Συριζαίοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα matrix, σαν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, έτσι ώστε βυθισμένοι σ' αυτό να ξεχνούμε τα βάσανά μας!
Πώς θα το καταφέρουν αυτό;! Μα με τη νομιμοποίηση των «μαλακών ναρκωτικών», της οποίας σκαλοπάτι είναι η νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης! Οι πονηροί Συριζαίοι όταν θέλουν βρίσκουν λύσεις, αρκεί αυτές οι λύσεις να μην έρχονται σε σύγκρουση με τους τραπεζίτες, τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές.
Συριζαίοι λοιπόν βουλευτές με ερώτησής τους στη Βουλή απαιτούν την προώθηση της καλλιέργειας της κάνναβης για ιατρική χρήση, προκειμένου να αναζωογονηθεί η αγροτική οικονομία και οι εξαγωγές και προκειμένου να ανακουφιστούν τα ασφαλιστικά ταμεία από την επιβάρυνση των ακριβών συνταγογραφούμενων φαρμάκων της κλασικής φαρμακοβιομηχανίας! Άκουσον – άκουσον τι σκαρφίστηκαν να πούνε οι Συριζαίοι!
Ο υπουργός Υγείας μάλιστα δεσμεύτηκε ότι θα λάβει μέτρα ώστε οι ασθενείς με συγκεκριμένες παθήσεις, οι οποίες περιλαμβάνονται στις θεραπευτικές ενδείξεις, να αποκτήσουν πρόσβαση σε φαρμακευτικά σκευάσματα με αποδεδειγμένο κλινικό όφελος. Αυτή η δέσμευση ήρθε κατόπιν θετικού πορίσματος για την συνταγογράφηση της κάνναβης για ιατρικούς λόγους από Ομάδα Εργασίας που είχε συσταθεί από το υπουργείο Υγείας στην οποία δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν επιστήμονες από προγράμματα πρόληψης και απεξάρτησης από τα ναρκωτικά!
Οι πονηροί βέβαια Συριζαίοι κάνουν πως ξεχνούν ότι οι επιστημονικές έρευνες για την ανακούφιση του πόνου αναφέρονται σε ισχυρά παυσίπονα και όχι στην κάνναβη ως φάρμακο επιλογής! Κάνουν πως ξεχνούν ότι κάνναβη για φαρμακευτικούς λόγους μπορεί να καλλιεργηθεί και σήμερα αποκλειστικά και μόνο από το κράτος! Κάνουν πως ξεχνούν ότι η προπαγάνδα για την «ιατρική χρήση» της κάνναβης άνοιξε τον δρόμο σε όλες τις χώρες που χρησιμοποιήθηκε στην νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Κάνουν πως ξεχνούν ότι η διαθεσιμότητα, η προσβασιμότητα και η κοινωνική αποδοχή μιας ουσίας αυξάνουν την κατανάλωσή της! Κάνουν πως ξεχνούν ότι η κάνναβη εντέλει είναι εξαρτησιογόνος ουσία!
Δεν μας εκπλήσσουν βέβαια καθόλου οι αγαπημένοι μας Συριζαίοι διότι έκαναν πως ξέχασαν τόσα και τόσα που έταξαν στον Ελληνικό λαό προεκλογικά, τα παραπάνω θα θυμηθούν;! Υπάρχει βέβαια και η άλλη προσέγγιση του Πάνου Τζαβέλλα ο οποίος τραγουδούσε ότι «στης χούντας το αλισβερίσι, λεύτερο ήταν το χασίσι, ποτέ ο λαός να μην ξυπνήσει»! Τον Τζαβέλλα μάλιστα οι αγαπημένοι μας πονηροί Συριζαίοι δεν μπορούν να τον κατηγορήσουν και ως «κολλημένο»! Έτσι δεν είναι αξιολάτρευτοι Συριζαίοι;!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου μας στέλνει αδιάβαστους....