Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

kleft.gr

Ποιος είναι ο ρόλος μιας ιστοσελίδας όπως η kleft.gr;! Μα ποιος άλλος παρά του να κράζει όποιον τολμήσει να αρθρώσει φωνή εναντίων των απατεώνων ιδιοκτητών της! Ποιος άλλος εκτός του να υπερασπίζει κωλοτούμπες, μεταλλάξεις και χοροπηδήματα! Ποιος άλλος εκτός από την υπεράσπιση της κλεψιάς σε βάρος του λαού, αλλά κλεψιάς με αριστερό πρόσημο!
Η kleft.gr (kleft των ονείρων μας, kleft των προσδοκιών μας, kleft της αξιοπρέπειάς μας, kleft της ψήφου μας, kleft των χρημάτων που μας άρπαζαν οι προηγούμενοι κι αυτή θα μας τα έδινε πίσω αλλά τώρα μας τα αρπάζει πιο χοντρά), καλεί σε κανιβαλισμό σε βάρος όποιου τολμήσει να φωνάξει ότι ο κόσμος πρέπει να σταματήσει να κλαίει τη μοίρα του και πρέπει να πάρει στο κατόπι τους απατεώνες που του έταξαν ότι θα τον γλιτώσουν με ένα νόμο και με ένα άρθρο και αντί γι’ αυτό τον σταυρώνουν κάθε ημέρα!
Η kleft.gr έχει σκοπό να φιμώσει κάθε φωνή αντίδρασης και αντίστασης εναντίον της πολιτικής της εκμετάλλευσης και της αφαίμαξης του λαού. Η kleft.gr έχει σκοπό να τσαλαπατήσει και τις τελευταίες εστίες αντίστασης στα παράσιτα τους πλουτοκράτες και στο υπηρετικό τους προσωπικό. Η kleft.gr έχει σκοπό να επιβάλει σιγή νεκροταφείου ώστε να μπορούν να περνούν ο ένας αντιλαϊκός νόμος μετά τον άλλον και μάλιστα με λαϊκή συναίνεση!
Η kleft.gr τέλος έχει σκοπό να καπηλευτεί το αίμα όσων έδωσαν τη ζωή τους για να γκρεμιστεί το σύστημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και μάλιστα απαιτεί να προβεί σε αυτήν την ιεροσυλία χωρίς καμία αντίδραση!
Η kleft.gr έχει αποστολή να πραγματοποιήσει με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο και με κάθε θυσία, αυτό για το οποίο επιλέχτηκε από την άρχουσα τάξη, τον πλήρη εξανδραποδισμό του λαού!

Ανταλλ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

Το PornHub έπαθε CIA: Από τον Απρίλιο θα ζητάει ηλικία, τηλέφωνο και διεύθυνση

Aς μην λέμε ψέματα μεταξύ μας. Σύμφωνα με εκατοντάδες έρευνες εκεί έξω, οι άντρες σκεφτόμαστε το σεξ 233 ώρες το 24ωρο. Μέσα σε αυτές τις ώρες, όταν δεν κάνουμε σεξ με εκείνη κάνουμε μόνοι μας. Και πολύ μας αρέσει που υπάρχει αυτός ο μαγικός κόσμος της τσόντας, έτσι για να σπάει η μονοτονία και να βρίσκουμε ολιγόλεπτη παρηγοριά σε εκατομμύρια βίντεο. Πάνε αυτά όμως. Τέρμα οι μαλακίες. Κυριολεκτικά. Όσοι κάνατε το λάθος να αφήσετε την Ελλαδίτσα και να αναζητήσετε την τύχη σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, την κάτσατε. Από τον Απρίλιο τίθεται σε εφαρμογή το AgeID System. Τι σημαίνει αυτό; Ότι βλέπεις πορνό ΜΟΝΟ κάνοντας login και αφού δώσεις αριθμό κινητού, διεύθυνση και ηλικία. Γιατί γίνεται αυτό; Για να μην μπαίνουν οι πιτσιρικάδες κάτω των 18 σε ιστοσελίδες. Όποιος κάνει το λάθος να κάνει τσατσιά στην Κυβέρνηση, πέφτει πρόστιμο 250.000 λίρες. Και εκεί δεν είναι όπως εδώ που λες «έχω θείο στην Ασφάλεια». Σου παίρνει ο διάολος τον πατέρα. Αυτή η αλλαγή είναι στα πλαίσια της νομοθεσίας για το …