Καλό είναι να πουληθεί!


«Έτσι όπως είναι το δημόσιο σήμερα, έχει από μόνο του οδηγήσει στο να μειωθεί και να έχει απαξιωθεί. Δεν υπάρχει δημόσιο που να μπορεί να σταθεί σε μία ελεύθερη αγορά. Η ΔΕΗ που είναι και μονοπώλιο ούτε αυτή δεν τα καταφέρνει. Δεν θα αντέξει ούτε η ΔΕΗ. Καλό είναι να πουληθεί».
Τάδε έφη ο προφήτης λεβέντης ή ο λεβέντης προφήτης, ο οποίος μέχρι τώρα τα έχει μαντέψει όλα, οπότε καλό είναι να τον ακούμε και στην προκειμένη περίπτωση να βγάλουμε την ΔΕΗ ολοκληρωτικά στο σφυρί! Παράλληλα με την ΔΕΗ πρέπει να ξεπουλήσουμε τον Παρθενώνα και την Σελήνη, ώστε να γίνονται επιδείξεις μόδας στον Παρθενώνα κάτω από το φως του φεγγαριού! Ποιητικός οίστρος σου έρχεται καθώς ακούς τον προφήτη να σκορπάει της προφητείες του, όταν δεν σκορπάει τις κατάρες του!
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρέπει να του δώσουμε καρότο γιατί «οδηγεί» την κούρσα στο πλήρες ξεπούλημα του δημοσίου, του ιδρώτα και του αίματος του λαού δηλαδή! Ίσως να χρειάζεται να του δώσουμε καρότο! Πάντως χρειάζεται οπωσδήποτε και πάνω απ' όλα να του δώσουμε μπανάνα!


Σχόλια