Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει την επίσημη θρησκεία με την συνταγματική αναθεώρηση!


Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μην υλοποίησε όλα όσα υποσχέθηκε προκειμένου να γίνει κυβέρνηση, μπορεί να μην κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ, μπορεί να μην αποκατέστησε τους μισθούς και τις συντάξεις στα προ της οικονομικής κρίσης επίπεδα, μπορεί να μην επανέφερε την 13η και την 14η σύνταξη καθώς και τον 13ο και 14ο μισθό στο δημόσιο, μπορεί να μην προστάτεψε την πρώτη κατοικία, μπορεί να μην βρήκε τα κλεμμένα δισεκατομμύρια από τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά προχωρά σε μια επαναστατική αλλαγή στα πλαίσια της Συνταγματικής αναθεώρησης που ετοιμάζει.
Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Συνταγματική αναθεώρηση όσον αφορά τη θρησκεία, δεν είναι απλά ο διαχωρισμός της θρησκείας από το κράτος! Ο ΣΥΡΙΖΑ μας πηγαίνει χιλιάδες έτη φωτός μπροστά! Καταργεί την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη ως επίσημη θρησκεία του Ελληνικού κράτους! Επειδή όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να χαλάσει τις πατροπαράδοτες παραδόσεις, δεν θα αφήσει την θέση της επίσημης θρησκείας του κράτους χηρεύσασα καταργώντας την εντελώς! Γι' αυτό αντικαθιστά την ορθόδοξη Χριστιανική πίστη με τον Μαρξισμό!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον Κομμουνιστή υπουργό να ψάλει αποσπάσματα από το έργο του Ένγκελς «ο ρόλος της εργασίας στον εξανθρωπισμό του πιθήκου»! Σε επόμενη φωτογραφία ο Αρχιεπίσκοπος Αλέξιος θα διαβάζει αποσπάσματα από το «Κεφάλαιο», με το οποίο θα αντικατασταθεί το Ευαγγέλιο!

Τρίζουν τα κόκαλα και του Μαρξ και του Ένγκελς και όλων όσων πιάνει στο στόμα του ο θίασος των αυτοαποκαλούμενων αριστερών και κομμουνιστών!
Πλούτισε η σάτιρα, άδειασε η τσέπη μας!
Πρώτη φορά Αριστερά, Κύριε ελέησον!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου μας στέλνει αδιάβαστους....