Άιντε και πρώτο κόμμα δια της πλαγίας…


Μετά την αποχώρηση κάποιου Κουκούτση από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής γιατί όπως είπε ο ίδιος στο κόμμα του παρείσφρυσαν γυρολόγοι της πολιτικής (!), το ΠΑΣΟΚ ή Δημοκρατική Συμπαράταξη βρέθηκε τρίτο κόμμα με 18 βουλευτές, ενώ η Χρυσή Αυγή πέρασε στην τέταρτη θέση με 17 βουλευτές.
Στις γενικές διεργασίες στο πολιτικό σύστημα που έχουν σαν σκοπό να διασφαλίσουν βιομήχανους, εφοπλιστές και τραπεζίτες, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι πολύ γρήγορα ξαναπροκρίνεται σε θέση ρυθμιστή! Γιατί όχι άλλωστε!! Οι μεγαλοκαρχαρίες αυτό ξέρουν, αυτό εμπιστεύονται! Ευχής έργο θα ήταν γι' αυτούς, αντί να κοροϊδεύουν τον λαό με εναλλαγές στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, να έχουν και την επιλογή της εναλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ! Με αυτό τον τρόπο θα έχουν και περισσότερες επιλογές στη δημιουργία κυβερνήσεων συνεργασίας, αφού θα έχουν περισσότερα «χαρτιά»!
Στο πανηγύρι αυτό της «ανεξαρτητοποίησης» και «μετανάστευσης» βουλευτών που ζούμε πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια και με δεδομένο το λοξοκοίταγμα προς το ΠΑΣΟΚ από Νεοδημοκράτες και Συριζαίους, μέχρι το τέλος της παρούσας Βουλής το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναδειχτεί σε αξιωματική αντιπολίτευση, γιατί όχι και σε κυβέρνηση! Άιντε και πρώτο κόμμα λοιπόν το κόμμα που ψήφισε όλα τα μνημόνια και κόντεψε να μην μπει ούτε στη Βουλή το 2012, αλλά ο Αλέξης κατάφερε να το αναστήσει κι αυτό! Αλλά είπαμε: Ο Αλέξης και νεκρούς ανασταίνει!

Σχόλια