Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Πρακτικες χούντας απο τον δήμαρχο Ελληνικού- Αργυρούπολης"

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιπολίτευσης
Παραθέτουμε το κείμενο:
Η τελευταία εβδομάδα, από τις  16/02 μέχρι και τις 23/02, σημαδεύτηκε από πολύ σοβαρά  γεγονότα βίας, τρομοκρατίας και εκβιασμών, που ξεκίνησαν από το Α΄ στάδιο Αργυρούπολης, αλλά αφορούν  πλέον κάθε  κάτοικο  του δήμου μας και όχι μόνο. H δημοτική αρχή Ελληνικού Αργυρούπολης έχει πλέον χάσει κάθε έλεγχο. Στον πανικό της από την αδυναμία της να επιβάλλει τα αυθαίρετα μέτρα της κάρτας και του χαρατσιού των 5 ευρώ για την είσοδο στο στάδιο Αργυρούπολης,  δεν διστάζει να φτάσει σε μεθόδους βίας, τρομοκρατίας και εκβιασμών!
Αναλυτικότερα …             
  • Πέμπτη 16 /02: Ο ιδιωτικός σεκιουριτάς του σταδίου Αργυρούπολης   επιτίθεται βίαια σε  μέλη της Συνέλευσης για το άνοιγμα του Σταδίου που είχαν μπει στο γήπεδο-φυσικά χωρίς κάρτα- προκειμένου ένας εξ αυτών να μιλήσει στον προπονητή του γιου του. , Μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών, αθλουμένων και προπονητών προπηλακίζει το γονέα και ρίχνοντάς τον στα κάγκελα και απειλεί τα μέλη της Συνέλευσης βγάζοντας μάλιστα τον φακό-γκλομπ με τον οποίο είναι εφοδιασμένος! Ο λόγος; Ο γονέας, όπως και τα άλλα μέλη της Συνέλευσης, αρνήθηκε να υπακούσει στην εντολή του να βγει από το στάδιο επειδή δεν είχε κάρτα.
  • Υπενθύμιση:30.000 ευρώ κοστίζουν στο δήμο οι ιδιωτικές εταιρίες σεκιούριτυ του Σταδίου.
  • Δευτέρα 20 /02: Πραγματοποιούμε Συνέλευση στο στάδιο, ώστε να συζητήσουμε τα γεγονότα της Πέμπτης και ν’ αποφασίσουμε πώς θα δράσουμε, όταν ο ίδιος σεκιουριτάς σηκώνει το κινητό του και αρχίζει να μας βιντεοσκοπεί. Στο αίτημά μας να μας δώσει τα στοιχεία του και να σβήσει το βίντεο αρνείται και τα δύο.
  • Τετάρτη, 22/02: Ενώ έχουμε έγκαιρα καταθέσει αίτημα ώστε να καταγγείλουμε την αυθαίρετη βία στο γήπεδο, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, με τη συμφωνία των συμβούλων της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης, αρνείται ακόμα και να μας δώσει τον λόγο.

  • Πέμπτη 23/02: Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αργυρούπολης παραιτείται καταγγέλλοντας με δημόσια ανάρτηση στο facebook ότι ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γ. Καλιντέρης τον εκβίασε να διώξει από τον Σύλλογο τα παιδιά κατοίκου-μέλους της Συνέλευσης για το Άνοιγμα του Σταδίου, αλλιώς θα εκδιώξει εκείνος από το γήπεδο τον Γ.Σ.Α. Ο λόγος: «ο πατέρας τους είναι ενοχλητικός και βάζει εμπόδια στα σχέδια της Δημοτικής Αρχής».
Απ’ ό,τι φαίνεται, στο εξής όσοι επιμένουμε να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην ελεύθερη είσοδο στους δημόσιους χώρους, θα κινδυνεύουμε όχι μόνο να μας δείρουν αλλά και να διώξουν και τα παιδιά μας (από τους συλλόγους ή μήπως κι απ’ τα σχολεία;), προκειμένου η διοίκηση του ΟΝΑΔΕΑ και ο δήμαρχος να συνεχίσουν ανενόχλητοι το πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας! Όποιος αντιτίθεται στα σχέδια του Δήμου θα στοχοποιείται και θα διώκεται με κάθε τρόπο, ακόμα κι αν την πληρώσουν τα παιδιά του!
Οι πρακτικές αυτές δε θυμίζουν απλώς, αλλά εγκαθιστούν πολιτικό καθεστώς χούντας στον δήμο μας και θέτουν σοβαρό ζήτημα δημοκρατίας για  τη δημοτική αρχή.
Εμείς συνεχίζουμε ανυποχώρητα τον δίκαιο αγώνα μας για ελεύθερη πρόσβαση στο δημοτικό στάδιο Αργυρούπολης και σε κάθε δημόσιο αθλητικό χώρο! Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην αυταρχική στάση της διοίκησης του δήμου, τη βία και τρομοκρατία που προσπαθεί να ασκήσει απέναντι σε εμάς και όπως φαίνεται και τις οικογένειές μας. Δεν μας τρομοκρατούν! Μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο!
Να απομακρυνθεί τώρα ο πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ Γ. Καλιντέρης.
Να φύγουν οι ιδιωτικοί σεκιουριτάδες απ΄ το Στάδιο.
Να ξανανοίξει το Στάδιο ελεύθερα για όλους.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Το PornHub έπαθε CIA: Από τον Απρίλιο θα ζητάει ηλικία, τηλέφωνο και διεύθυνση

Aς μην λέμε ψέματα μεταξύ μας. Σύμφωνα με εκατοντάδες έρευνες εκεί έξω, οι άντρες σκεφτόμαστε το σεξ 233 ώρες το 24ωρο. Μέσα σε αυτές τις ώρες, όταν δεν κάνουμε σεξ με εκείνη κάνουμε μόνοι μας. Και πολύ μας αρέσει που υπάρχει αυτός ο μαγικός κόσμος της τσόντας, έτσι για να σπάει η μονοτονία και να βρίσκουμε ολιγόλεπτη παρηγοριά σε εκατομμύρια βίντεο. Πάνε αυτά όμως. Τέρμα οι μαλακίες. Κυριολεκτικά. Όσοι κάνατε το λάθος να αφήσετε την Ελλαδίτσα και να αναζητήσετε την τύχη σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, την κάτσατε. Από τον Απρίλιο τίθεται σε εφαρμογή το AgeID System. Τι σημαίνει αυτό; Ότι βλέπεις πορνό ΜΟΝΟ κάνοντας login και αφού δώσεις αριθμό κινητού, διεύθυνση και ηλικία. Γιατί γίνεται αυτό; Για να μην μπαίνουν οι πιτσιρικάδες κάτω των 18 σε ιστοσελίδες. Όποιος κάνει το λάθος να κάνει τσατσιά στην Κυβέρνηση, πέφτει πρόστιμο 250.000 λίρες. Και εκεί δεν είναι όπως εδώ που λες «έχω θείο στην Ασφάλεια». Σου παίρνει ο διάολος τον πατέρα. Αυτή η αλλαγή είναι στα πλαίσια της νομοθεσίας για το …