Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το "έξυπνο" προφυλακτικό ...

Της  Ε. Χ.

Τι είναι αυτό; Όχι δεν είναι after save, είναι το νέο προϊόν που λανσάρει μια αγγλική εταιρεία και πρόκειται να βγει μαζικά εντός του έτους.
Είναι το I con smart condom, με λίγα λόγια το έξυπνο προφυλακτικό. Ουσιαστικά δεν είναι ακριβώς προφυλακτικό αλλά ένας δακτύλιος από ανθρακονήματα που προσαρμόζεται στην βάση του πέους και τίθεται σε λειτουργία με την έναρξη του session όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι.

Αυτός λοιπόν ο δακτύλιος μετράει των αριθμό των διεισδύσεων, την ταχύτητα και την ένταση (μάλλον σε αμπέρ), ακόμα και τις θερμίδες που καίει ο χρήστης. Κατόπιν υπάρχει η δυνατότητα στις μετρήσεις οι οποίες καταγράφονται στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη (σύνεση WiFi - Bluetooth) να ανέβουν στα social media ακόμα και να συγκριθούν με άλλους χρήστες ίδιας συσκευής.

Πέραν του γελοίου του πράγματος και τη ματαιοδοξία του κάθε κακόμοιρου που πάει να καλύψει, οδηγεί ακόμα και τον έρωτα, μια τόσο προσωπική και ιδιαίτερη στιγμή να γίνει ευτελές συγκρίσιμο προϊόν.
Θα καμαρώνει λοιπόν ο κάθε βλαξ οτι πηδάει με τόση ταχύτητα, στα τόσα αμπέρ και έχει κάψει τόσες θερμίδες.

Πέραν της όποιας πλάκας άπειροι μαλάκες κρυφά ή φανερά θα τρέξουν να προπαραγγείλουν την συσκευή, στην αγωνία τους να αποδείξουν ότι είναι γαμήκουλες.

Πάντως η ευχαρίστηση στον έρωτα δεν μετριέται με απόλυτα μεγέθη πάρα μόνο από την αμέσως μετά την πράξη μορφή και διάθεση του άλλου.

Το πράγμα τείνει να ξεφτιλιστεί τελείως!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελληνοφρένεια: Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη, του Θύμιου Καλαμούκη

Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη γιατί μέσα από τα τραγούδια του έμαθα για τους πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Για το πείσμα των ανταρτών στο βουνό, για την θυσία μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, για τις πέτρες της Μακρονήσου, για τον Ωρωπό, για την Γυάρο, την Ικαρία, την όμορφη πόλη. Για τους καημούς της ξενιτιάς. του Θύμιου Καλαμούκη (απόσπασμα από τη ρ/φ Ελληνοφρένεια της 5ης Φεβρουαρίου) Για την Μαργαρώ και την Μυρτιά, τις καμπάνες που σημαίνουν, το καρτέρεμα, το Μαουτχάουζεν, μέχρι το χελιδόνι και τα αετόμορφα ψηλά βουνά της δικαιοσύνης Για την δολοφονία του Λαμπράκη και για το πώς πήρε λίγο μετά τον Πέτρουλα. Για τον Αντρέα που τον χτυπάνε το βράδυ στην ταράτσα. Ευχαριστώ γιατί μέσα από τις ολοζώντανες διηγήσεις του έμαθα την σύγχρονη ιστορία με τις διώξεις των πατριωτών, την αυθαιρεσία του παρακράτους, τον διχασμό του δεξιού κράτους, την παρανομία και την αντίσταση. Ευχαριστώ τον Μίκη Θεοδωράκη που μου φύτεψε στην ψυχή τον Ελύτη τον Σεφέρη τον Ρίτσο, τον Λ…

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά τα βάζει με εργαζόμενους επικαλούμενη τον Λένιν!

Το διοικητικό συμβούλιο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά θυμήθηκε με αρκετή καθυστέρηση την βύθιση της δεξαμενής νούμερο 1. Με ανακοίνωσή της απαντά σε εργαζόμενους που την κατηγορούν για την έλλειψη συντήρησης. Και απαντά επικαλούμενη ρήση του Λένιν μάλιστα. Είναι σύνηθες, από την εποχή των εφοπλιστών ακόμη για όλα να φταίνε οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Οι ιδιοκτησίες αλλάζουνε αλλά αυτό δεν…αλλάζει. Η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Αγαπητοί Εργαζόμενοι, Το ατυχές περιστατικό της ημι-βύθισης της Πλωτής Δεξαμενής Νο. 1 κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, 18ης Ιανουαρίου 2018, χρησιμοποιήθηκε εκτός και δυστυχώς εντός του Ναυπηγείου σαν εφαλτήριο μιας νέας προσπάθειας να πληγεί το Ναυπηγείο μας. Ωστόσο, τα ακριβή περιστατικά της ημι-βύθισης της Δεξαμενής δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως ναυτικό ατύχημα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Κόλπο της Ελευσίνας (άνεμοι άνω των 100 χλμ/ώρα, 10-11 της κλίμακας Μποφώρ και με …

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου μας στέλνει αδιάβαστους....